Τα «Γαλλικά» του Ζούρου στον πάγκο της Γεωργίας

Τα «Γαλλικά» του Ζούρου στον πάγκο της Γεωργίας

Ο Ηλίας Ζούρος κατά την διάρκεια ενός τάιμ άουτ στον αγώνα της Γεωργίας με την Ισπανία ήταν έξω φρενών,προσπαθώντας να αφυπνίσει τους παίκτες.

Ο Ηλίας Ζούρος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Γεωργίας με την Ισπανία σε ένας τάιμ άουτ πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με την να διαφορά να να είναι στο -33 ξέσπασε κατά των παικτών του με σκοπό να του αφυπνίσει.

Μάλιστα φώναζε σε έξαλλη κατάσταση λέγοντας: «Παίξτε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, δεν μπορούμε να χάσουμε με πενήντα πόντους! Δεν μπορούμε να χάσουμε με πενήντα! Μην τα παρατάτε! Βάζουν καλάθι όπως θέλουν. Το ξαναλέω για ακόμη μία γαμ@@@@η φορά».

Όταν είδε το μικρόφωνο της τηλεόρασης να είναι πάνω από τον πάγκο του το χτύπησε εκνευρισμένος για να μη συνεχίζει να καταγράφει όσα έλεγε. Και παρότι αυτό απομακρύνθηκε, η κατσάδα του συνέχιζε να περνά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ωστόσο, η Γεωργία περιόρισε στα τελευταία λεπτά την ήττα της απλώς στο -28, 89-61, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ