Εξελίξεις με Ιτούδη για την Εθνική – Ολοκληρώθηκε το ραντεβού Βατούτιν – Λιόλιου

Εξελίξεις με Ιτούδη για την Εθνική – Ολοκληρώθηκε το ραντεβού Βατούτιν – Λιόλιου

Ο Βαγγέλης Λιόλιος βρίσκεται στη Μόσχα προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ το ενδεχόμενο να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ο Δημήτρης Ιτούδης, με το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές να γίνεται σε εξαιρετικό κλίμα.

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού ανάμεσα στον Αντρέι Βατούτιν και τον Βαγγέλη Λιόλιο, με το κλίμα να είναι άκρως θετικό και πλέον υπάρχει αισιοδοξία στην Ελληνική Ομοσπονδία ώστε να εργαστεί ο Δημήτρης Ιτούδης ταυτόχρονα στην ΤΣΣΚΑ και την Εθνική στον προσεχές EuroBasket.

Υπάρχει αλληλοεκτίμηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να παραμένει στη Μόσχα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, με την επιστροφή του στην Ελλάδα να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ταξίδεψε στη Μόσχα έπειτα από πρόσκληση του Αντρέι Βατούτιν και κύριο θέμα συζήτησης την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Επίσημης Αγαπημένης» από τον Ιτούδη, ο οποίος αποτελεί τον βασικό υποψήφιο του Βαγγέλη Λιόλιου από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ, διαδεχόμενος τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ