Σερβία: Με Νέντοβιτς και Μίσιτς η προεπιλογή για τα προκριματικά του Παγκόσμιο Κύπελλου

Σερβία: Με Νέντοβιτς και Μίσιτς η προεπιλογή για τα προκριματικά του Παγκόσμιο Κύπελλου

Η Σερβία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για τα ματς των προκριμστικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Σλοβακία στα τέλη του μήνα.

Η Σερβία ετοιμάζεται όπως όλες οι ομάδες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 κι έχει να αντιμετωπίσει τη Σλοβακία στις 25 και 28 Φεβρουαρίου.

Η προεπιλογή για τα ματς ανακοινώθηκε και μέσα βρίσκονται τα ονόματα τόσο του Νεμάνια Νέντοβιτς, όσο κκαι του Βασίλιε Μίσιτς. Οι ομάδες της Euroleague βέβαια είναι σε δύσκολη θέση αναφορικά με το πρόγραμμα, όμως υπάρχει πιθανότητα η Εφές να δώσει τουλάχιστον για το ένα ματς τον σκόρερ της, όπως και τον Πετρούσεφ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως θα αφήσει τους Έλληνες διεθνείς να αγωνιστούν, όμως δεν έχει βγει απόφαση για τους ξένους παίκτες κι ο Νέντοβιτς πρέπει να περιμένει.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Σερβίας:

Νεμάνια Νέντοβιτς (Παναθηναϊκός), Βασίλιε Μίτσιτς (Εφές), Ντράγκαν Άριτς (Ζιέλονα Γκόρα), Αλέξα Αβράμοβιτς (Παρτιζάν), Ντούσαν Μπέσλατς (Βοϊβοντίνα), Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς (Παρτιζάν), Ντέγιαν Νταβίντοβατς (Ερυθρός Αστέρας)

Ράντοβαν Ντζόκοβιτς (Μπόρας Τσάτσακ), Ντούσαν Ντζούρισιτς (Μέγκα), Όγκνιεν Ντόμπριτς (Ερυθρός Αστέρας), Ντάλιμπορ Ίλιτς (Ιγκοκέα), Μάρκο Γιάκοντιτς (Μπούντουτσνοστ), Νίκολα Γιόβιτς (Μέγκα), Μπάλσα Κοπρίβιτσα (Παρτιζάν), Ξόβαν Νόβακ (Φουενλαμπράδα), Φιλίπ Πέτρουσεφ (Εφές)

Αλέκσα Ραντάνοφ (Ιγκοκέα), Ντούσαν Ρίστιτς (Φουενλαμπράδα), Μπόρισα Σίμανιτς (Μέγκα), Άλεν Σμάιλαγκιτς (Παρτιζάν), Ντέγιαν Τοντόροβιτς (Τενερίφη), Αλέκσα Ουσκόκοβιτς (Μέγκα), Ούρος Τριφούνοβιτς (Παρτιζάν), Ράντε Ζάγκορατς (Παρτιζάν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ