Με Λάρκιν αλλά χωρίς Σανλί η Τουρκία κόντρα στην Ελλάδα

Με Λάρκιν αλλά χωρίς Σανλί η Τουρκία κόντρα στην Ελλάδα

Ο Σέιν Λάρκιν θα παίξει με την Τουρκία κόντρα στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όχι όμως κι ο Σερτάκ Σανλί, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία σε δύο ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους γε΄τονες να έχουν σημαντική απουσία, αυτή του Σερτάκ Σανλί.

Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα θα απουσιάσει τόσο από το ματς στα Λιόσια, (25/2 18:00) όσο κι από αυτό στις 28/2 στην Κωνσταντινούπολη (19:00). Η Μπαρτσελόνα έχει διπλή υποχρέωση για την Euroleague αυτή την εβδομάδα, καθώς παίζει με τη Ζενίτ την Παρασκευή στην Αγία Πετρούπολη και την Κυριακή, σε εξ αναβολής ματς με την ΤΣΣΚΑ Νόσχας. Για τον ίδιο λόγο αναμένεται να απουσιάσει από τη δική μας πλευρά ο Νικ Καλάθης.

Ο Λάρκιν θα παίξει σίγουρα σε αυτό επί ελληνικού εδάφους, αφού πρώτα αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στην Μακάμπι. Θα δώσουν το «παρών» και η Τουντσέρ, Γκαζί που δεν έχουν ρόλο στη Euroleague, όπως και οι Μαχμούτογλου και Μπιρσάν, παρόλο που η Φενέρ έχει επίσης διπλή υποχρέωση, όχι όμως και ο Χαζέρ που θα μείνει πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ