Μουράτος: «Δεδομένη η ποιότητα της Τουρκίας, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Μουράτος: «Δεδομένη η ποιότητα της Τουρκίας, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Στην δεδομένη ποιότητα της ομάδας της Τουρκίας, αλλά και στο δύσκολο έργο που έχει στη συνέχεια η εθνική μας ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στάθηκε στις δηλώσεις του ο διεθνής γκαρντ Βασίλης Μουράτος.

Για την αυριανή(25/2) αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε ο γκαρντ της εθνικής μας Βασίλης Μουράτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα άσου:

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Η ποιότητα του αντιπάλου είναι δεδομένη και το γεγονός ότι θα έρθουν παίκτες Ευρωλίγκας όπως ο Λάρκιν και ο Μαχμούτογλου καθιστά την αποστολή μας πιο δύσκολη. Η ομάδα μας δείχνει να είναι σε πολύ καλό επίπεδο, είμαστε πολύ αποφασισμένοι και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Η παρουσία παικτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μάς χαροποιεί ιδιαίτερα, τονίζει το μήνυμα πως η Εθνική Ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα.

Δεδομένης και της κρισιμότητας του αγώνα περιμένουμε να μας βοηθήσουν, γιατί είναι παίκτες που έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια την ποιότητά τους στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν κάνουμε υπολογισμούς για νίκες. Όταν υπολογίζεις νίκες και κοιτάς τα αποτελέσματα χάνεις το νόημα των παραθύρων. Κάθε παιχνίδι κρύβει πολλούς κινδύνους, δεν παίζουν ρόλο τα φαβορί, αλλά περισσότερο η ομοιογένεια, η θέληση και οι αυτοματισμοί στο γήπεδο. Σίγουρα η ήττα μας στο Νιούκαστλ από τη Μεγάλη Βρετανία στην πρεμιέρα ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ