Παπαγιάννης: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, όλοι δίνουμε το 100%»

Παπαγιάννης: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, όλοι δίνουμε το 100%»

Ο διεθνής σέντερ μίλησε για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η Εθνική στην Τουρκία (76-67) και τόνισε ότι άπαντες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την γαλανόλευκη.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα πραγματοποίησε ο Γιώργος Παπαγιάννης στο παιχνίδι της «γαλανόλευκης» με την Τουρκία στην Πόλη, με τον διεθνή σέντερ να αγγίζει το νταμπλ-νταμπλ, έχοντας 21 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού βοήθησε την Εθνική να πάρει τη νίκη με 76-67 και να κάνει άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι άπαντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ακολούθησαν πιστά το πλάνο του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ενώ υποκλίθηκε στον Δημήτρη Αγραβάνη, που ήταν επίσης εξαιρετικός (22π., 11 ριμπ.).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το διπλό στην Πόλη: «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δυνατή. Ο κόουτς μας προετοίμασε από την πρώτη μέρα για αυτή την ατμόσφαιρα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η Τουρκία έβαλε δύσκολα σουτ, εμείς μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και πήραμε την νίκη».

Για την εμφάνισή του: «Προσωπικά και στα δύο ματς είχα πει στον εαυτό μου ότι θα τα δώσω όλα για να κερδίσουμε. Μέσα στα «παράθυρα» δεν ερχόμαστε πολλές φορές στην Εθνική. Ήθελα να βοηθήσω για να πάρουμε δυο νίκες».

Για το κλίμα στην Εθνική: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω για το κλίμα στην ομάδα, είναι εξαιρετικό. Ο καθένας δίνει πάντα το 100% για να κερδίσει η Εθνική. Αυτό φαίνεται και από όσους δεν παίζουν».

Για τον Δημήτρη Αγραβάνη: «Ο Δημήτρης έπαιξε εξαιρετικά, βοήθησε πάρα πολύ. Έδωσε ρυθμό στην ομάδα. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο κόουτς πίστευε αυτό το παιχνίδι πιο πολύ από όλους και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να είμαστε έτοιμοι».

Για την επιστροφή της Τουρκίας από το -16: «Ξέραμε πως η Τουρκία έχει καλούς παίκτες και μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Όμως, έπρεπε να έχουμε κρατήσει το +16. Το θετικό είναι ότι πήραμε την νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ