Γιατράς: «Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού»

Γιατράς: «Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού»

Ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών, Μάκης Γιατράς, μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Μάκης Γιατράς είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Νέων Ανδρών under 20 και μίλησε στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με την Έλενα Βογιατζή και τον Γιώργο Βαλαβάνη για την Εθνική και τους στόχους του στο «τιμόνι» αυτής.

Όσα είπε ο Γιατράς:

Για τα συναισθήματά του και το πλάνο του στην Εθνική Νέων: «Είναι μεγάλη μου τιμή που αναλαμβάνω την Εθνική Νέων Ανδρών. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας και στο συμβούλιο και στους ανθρώπους που «τρέχουν» τις εθνικές ομάδες οι οποίοι επέλεξαν το πρόσωπό μου να κοουτσάρω μια εθνική, κάτι που ήταν πάντα το όνειρό μου. Όσον αφορά το πλάνο μου,αυτό που έχω σαν σκοπό και θέλω, είναι να δούμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε. Να μην αδικηθεί κανείς, σύμφωνα με την κρίση τη δική μας. Η Νέων Ανδρών αποτελεί προθάλαμο για την Εθνική Ανδρών. Έχω και αγωνιστικό στόχο πέρα από τη βελτίωση των παιδιών, γιατί η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού».

Για το τι υλικό υπάρχει σχετικά με την Εθνική Νέων: «Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι υπάρχουν παιδιά με εξαιρετικά κορμιά. Υπάρχει πολύ υλικό. Υπάρχουν παιδιά που συμμετέχουν και έχουν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα πρωταθλήματα, που είναι πολύ σημαντικό. Είχα την τύχη και τη χαρά να δω αυτές τις γενιές να παίζουν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχω δει και καθόλου, αλλά έχω μια εικόνα. Από πίσω υλικό υπάρχει, βελτιωνόμαστε σαν μπάσκετ. Οι ομάδες δουλεύουν. Το θέμα είναι να δείξουμε εμπιστοσύνη, για να εισπράξουμε από τα παιδιά πολλαπλάσια πράγματα πίσω».

Οι στόχοι σχετικά με το Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών αυτό το καλοκαίρι: «Επειδή υπάρχει ο στόχος της βελτίωσης των παικτών, υπάρχει και αγωνιστικός στόχος. Εγώ πιστεύω ότι το μπάσκετ είναι άθλημα που ταιριάζει στους Έλληνες. Έχουμε ταλέντο, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία να δούμε τις ομάδες που θα παίξουμε. Ο στόχος είναι για το καλύτερο. Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να κοιτάω πάντα ταπεινά την κορυφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ