Γαλλία: Δίνει το παρών ο Φουρνιέ στο Eurobasket 2022

Γαλλία: Δίνει το παρών ο Φουρνιέ στο Eurobasket 2022

Ο Εβάν Φουρνιέ δήλωσε ότι θα βρίσκεται με την Εθνική Γαλλίας στο Eurobasket του 2022 για να ενισχύσει την προσπάθεια των «τρικολόρ».

Υπάρχει το ενδεχόμενο η εθνική Γαλλίας να παραταχθεί στο εφετινό Eurobasket με απουσίες, όπως αυτές των Νικολά Μπατούμ και Νάντο Ντε Κολό.

Από την άλλη πλευρά ο Εβάν Φουρνιέ δήλωσε ότι θα ενισχύσει τους «τρικολόρ» στη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία και Γερμανία το διάστημα 1-18 Σεπτεμβρίου. Δεδομένου ότι οι Νιου Γιόρκ Νικς έμειναν εκτός πλέι οφ στο NBA, ήταν πιο… εύκολο για τον διεθνή γκαρντ να θέσει εαυτόν στη διάθεση της εθνικής Γαλλίας για το Ευρωμπάσκετ.

«Θα επιστρέψω στο Παρίσι. Θα δουλέψω εξαιρετικά σκληρά, όπως πάντα, και έχω το Ευρωμπάσκετ τον Σεπτέμβριο. Αμέσως μετά, θα επιστρέψω για να δουλέψω με τους Νικς» τόνισε ο 29χρονος άσος σε δήλωσή του στο «The Athletic».

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο τεχνικός των «μπλε», Βενσάν Κολέ, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, στην προσπάθεια που θα καταβάλει η εθνική Γαλλίας να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ