Φουρνιέ: «Έχουμε Φαλ και Πουαριέ να καλύψουν το κενό του Γκομπέρ»

Φουρνιέ: «Έχουμε Φαλ και Πουαριέ να καλύψουν το κενό του Γκομπέρ»

Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για τις απουσίες της Γαλλίας ενόψει του Eurobasket, ενώ ανέφερε πως το κενό του Γκομπέρ μπορούν επάξια να καλύψουν οι Μουσταφά Φαλ και Βενσάν Πουαριέ.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο «RMC» ο Εβάν Φουρνιέ, με τον παίκτη των Νιου Γιορκ Νικς να μιλά για το επικείμενο Eurobasket, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συμμετοχή της Γαλλίας σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Παράλληλα, ο έμπειρος γκαρντ αναφέρθηκε στις απουσίες των Νάντο Ντε Κολό, Νικολά Μπατούμ και Ρούντι Γκομπέρ, επισημαίνοντας ότι το κενό του σέντερ των Γιούτα Τζαζ μπορούν να καλύψουν επάξια τόσο ο Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού, όσο και ο Βενσάν Πουαριέ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δηλώσεις του Εβάν Φουρνιέ:

Για τις απώλειες των Νικολά Μπατούμ και Νάντο Ντε Κολό: «Είναι μία προσωπική τους απόφαση, αλλά είναι μία ωραία διοργάνωση. Επίσης, ο Νάντο και ο Νικολά έχουν κατακτήσει ήδη το Ευρωμπάσκετ. Δεν λέω ότι τώρα δεν έχει ενδιαφέρον να πάρουν ακόμη ένα μετάλλιο. Αλλά, το άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Μπατούμ είναι 33 ετών και ο Ντε Κολό 34 ετών. Παίζει ρόλο αυτό».

Για την απουσία του Ρούντι Γκομπέρ: «Θα αλλάξουμε λίγο το προφίλ μας σ’ αυτό. Δεν θα έχουμε έναν τόσο καλό αμυντικό και τέτοιο μέγεθος, αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του και να είμαστε δυνατοί και εκεί. Έχουμε παίκτες όπως ο Μουσταφά Φαλ και ο Βενσάν Πουαριέ. Και στην τελική δεν χρειάζεται να αντικαταστήσουμε έναν παίκτη με έναν άλλον, είναι πάντα ομαδική η δουλειά. Έχουμε αρκετούς παίκτες γι’ αυτή τη θέση».

Για το αν η Γαλλία είναι στα φαβορί: «Δεν θα το έλεγα, γιατί μας λείπει η μισή ομάδα. Αλλά, αυτό δεν είναι κακό. Ίσα ίσα είναι καλό να μην συγκαταλέγεσαι στα φαβορί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ