Τέλος o Σακέτι από την εθνική Ιταλίας (Pic)

Τέλος o Σακέτι από την εθνική Ιταλίας (Pic)

Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας αποτελεί ο Μέο Σακέτι, με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο να είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Με νέο πρόσωπο στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή θα εμφανιστεί στο Μιλάνο, στο Ευρωμπάσκετ, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η εθνική Ιταλίας. Το πρωί της Τρίτης (31/5), ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζιοβάνι Πετρούτσι, συναντήθηκε με τον Μέο Σακέτι και αποφάσισαν να ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Μέο Σακέτι διετέλεσε Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών της Ιταλίας από τον Σεπτέμβριο του 2017 και έκτοτε ως σήμερα ήταν… όρθιος στον πάγκο σε 50 συνολικά αναμετρήσεις. Η ιταλική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Μέο Σακέτι για τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Βασικός υποψήφιος να διαδεχτεί τον Μέο Σακέτι είναι ο παλαίμαχος Ιταλός μπασκετμπολίστας και άμεσος συνεργάτης του Έτορε Μεσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο, Τζιανμάρκο Ποτσέκο. Η Ιταλία είναι αντίπαλος της εθνικής Ελλάδας, στον Γ΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022, οι αναμετρήσεις του οποίου θα διεξαχθούν στο Μιλάνο, μαζί με τις Εσθονία, Ουκρανία, Μεγάλη Βρετανία και Κροατία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ