Η παράξενη δήλωση του GM των Μπακς για τον Γιάννη και την Εθνική ομάδα

Η παράξενη δήλωση του GM των Μπακς για τον Γιάννη και την Εθνική ομάδα

Τι σκοπεύουν οι Μπακς εν όψει Eurobasket για τον Γιάννη αλλά και τον Θανάση...

Αν και το τελευταίο διάστημα φαινόταν να υπάρχει ακόμα και σιγουριά για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Eurobasket με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, μία δήλωση του GM των Μπακς, Τζον Χορστ, στο «The Athletic» έρχεται να… θολώσει κάπως τα νερά.

Ο παράγοντας των «Ελαφιών» έκανε λόγο για μεγάλη απόφαση (το να επιστρέψουν στον Γιάννη αλλά και τον Θανάση να είναι στην Εθνική) και τόνισε πως θα καθίσουν όλοι κάτω να συζητήσουν και να πάρουν μία απόφαση.

Με λίγα λόγια, όλα ακόμη είναι ανοιχτά, με τον Δημήτρη Ιτούδη και τους Έλληνες φιλάθλους βέβαια να μην θέλουν να σκέφτονται καν πως ο Γιάννης μπορεί να λείψει από το Eurobasket.

Όσα είπε ο GM των Μπακς:

«Είτε είναι ο Τζόρνταν Νουόρα, είτε ο Κρις Μίντλετον, είτε ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο Πατ Κόνατον, ο Μπρουκ Λόπεζ, ο Γιάννης, ο Θανάσης… Είχαμε αρκετούς παίκτες τα προηγούμενα χρόνια στις εθνικές, κάτι θετικό για την ομάδα μας. Είναι μία απίστευτη τιμή για τους παίκτες. Ξέρουμε τι σημαίνει γι’ αυτούς. Νομίζω ότι είναι υπέροχο και για εμάς. Δείχνει την ποιότητα των παικτών που έχουμε.

Νομίζω ότι είναι μία μεγάλη απόφαση. Όχι μόνο η απόφαση είναι μεγάλη, αλλά και πώς θα τη διαχειριστούμε και πώς θα λειτουργήσουμε. Οπότε συνεχίζουμε να συζητάμε. Θα βρούμε την καλύτερη οδό για να προχωρήσουμε, να υποστηρίξουμε και να πάρουμε την απόφαση.

Δεν έχουμε κάνει πολλά γι’ αυτό ακόμα. Έχουμε συγκεντρωθεί στην free agency και το Draft. Αλλά τη σωστή στιγμή θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα βρούμε όχι μόνο την πιο ορθή απόφαση, την σπουδαία απόφαση, αλλά και τον τρόπο να την εφοδιάσουμε και να την υποστηρίξουμε.

Νομίζω ότι θα κάνουμε ό,τι κάνουν όλοι στο ΝΒΑ. Νομίζω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να βοηθήσουμε τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ