Με Σαμοντούροβ οι κλήσεις της Εθνικής Εφήβων

Με Σαμοντούροβ οι κλήσεις της Εθνικής Εφήβων

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις της Εθνικής Εφήβων για το προσεχές Ευρωπαϊκό U18.

Σε κλήσεις 17 αθλητών για την προετοιμασία της εθνικής εφήβων προχώρησε σήμερα, Δευτέρα (20/6) ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Καντζούρης.

Η εθνική Εφήβων αρχίζει στις 29 Ιουνίου την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί 30/7-8/8 στη Σμύρνη.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη (29/6) στις 10.00 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αναχωρήσουν με προορισμό την Πάτρα για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους. Το όνομα που ξεχωρίζει στις κλήσεις της γαλανόλευκης δεν είναι άλλο από αυτό του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ, που μεταγράφηκε φέτος στον Παναθηναϊκό.

Οι αθλητές που κλήθηκαν από τον Ηλία Καντζούρη στην προετοιμασία της εθνικής εφήβων είναι οι εξής: Εμμανουήλ Δήμου, Συμεών Ευσταθίου (Παναθηναϊκός), Θωμάς Ζορμπάς, Μιχαήλ Σπρίτζιος (Ολυμπιακός), Ευάγγελος Ζούγρης, Κωνσταντίνος Μπιλάλης (Περιστέρι), Γεώργιος-Νικόλαος Καλατζής (ΔΕΚΑ, Ευστράτιος Καλλιοντζής , Θεόδωρος Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Κορκοντζέλος, Κωνσταντίνος Λαγός (Δούκας), Χρήστος Μπουντούρης (Πολυαθλητικό Σωμ. Τρικάλων 14), Νίκος Πλώτας (Προμηθέας Π.), Κλέαρχος Πρέκας (Ίωνας Βόλου), Νικόλαος-Ιωάννης Χιτικούδης (ΧΑΝΘ), Ράιαν Σούλης (ΗΠΑ) και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (Παναθηναϊκός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ