O Ιτούδης προσφέρει 200 εισιτήρια από το ματς Ελλάδα-Μ. Βρετανία σε φιλάθλους από τα Τρίκαλα Ημαθίας

O Ιτούδης προσφέρει 200 εισιτήρια από το ματς Ελλάδα-Μ. Βρετανία σε φιλάθλους από τα Τρίκαλα Ημαθίας

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προέβη ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ως ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο έμπειρος κόουτς θέλει να έχει δίπλα τον κόσμο στις κερκίδες για να υποστηρίξει την Ελλάδα και δη τους συγχωριανούς τους.

Γι’ αυτό, ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση, καθώς αγόρασε 200 εισιτήρια της αναμέτρησης τα οποία και θα διαθέσει στον κόσμο από τον τόπο που κατάγεται, τα Τρίκαλα Ημαθίας.

Την είδηση έκανε γνωστή ένας συγχωριανός τους, ο οποίος μέσω ανάρτησής του στα social media ενημέρωσε τον κόσμο για την ύπαρξη των εισιτηρίων.

Όσα αναφέρει η ανάρτηση:

«Αγαπητοί μου συγχωριανοί,

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη δωρεάν διάθεση 200 εισιτηρίων για τα παιδάκια σας και για έναν γονέα (από τους δύο) ο οποίος θα τα συνοδέψει στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στις 30 Ιουνίου – ημέρα Πέμπτη – στην πόλη της Λάρισας.

Η 30 Ιουνίου 2022 αποτελεί μία ημερομηνία ορόσημο στην πολυετή καριέρα του συντοπίτη μας κ. Δημήτριο Ιτούδη, καθώς αυτός ο αγώνας απέναντι στη Μ. Βρετανία θα είναι ο πρώτος του αγώνας στο «τιμόνι» του εθνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ως επικεφαλής προπονητής της τεχνικής Ηγεσίας.

Η είδηση της ανάθεσής του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, της αγαπημένης όλων των Ελλήνων, δε θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο, καθώς θεωρώ πως είναι η ιδανική ευκαιρία για τα παιδιά να παρευρεθούν σε ένα αθλητικό γεγονός από το οποίο θα αποκομίσουν μία πραγματικά μοναδική εμπειρία ζωής.

Σε προσωπική μου επικοινωνία με τον κ. Ιτούδη εκφράζοντάς του την επιθυμία να βρεθούμε σύσσωμοι δίπλα του για να τον στηρίξουμε σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής του, στέλνοντάς του με τον δικό μας τρόπο την θετική μας ενέργεια, συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

Σας αναφέρω, λοιπόν, πως στο άκουσμα αυτής της αγνής πρωτοβουλίας, μου δήλωσε ότι επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος το κόστος των εισιτηρίων του αγώνα. Έτσι, ο κ. Ιτούδης επέλεξε να τιμήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την προσπάθειά μας να τον τιμήσουμε με την παρουσία μας στον αγώνα, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την ευαισθησία του και την αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε.

Η σκέψη για αυτή την μαζική μετακίνηση δημιουργεί την ανάγκη διάθεσης λεοφορείων. Όποιος γονέας επιθυμεί μαζί με τα παιδιά του να δώσει το παρόν σε αυτό το αθλητικό γεγονός, θα πρέπει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6985908528

Για όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον για μετακίνηση με λεοφωρείο, καταλυτική ημερομηνία κράτησης είναι η Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 18:00. Για όσους επιθυμούν την ιδιωτική τους μετακίνηση μπορούν να επικοινωνήσουν στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου για την δωρεάν κράτηση των εισιτηρίων τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ