Παπαπέτρου: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Ιτούδη στην Εθνική»

Παπαπέτρου: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Ιτούδη στην Εθνική»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα, στον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και στους παίκτες που συνέβαλλαν τα μέγιστα στα «παράθυρα».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική ομάδα, ενώ ευχαρίστησε τους παίκτες που βοήθησαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα παράθυρα των προκριματικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να είμαστε όλοι μαζί, τουλάχιστον όσοι είμαστε διαθέσιμοι. Ξεκουραστήκαμε λίγο και τώρα πάλι μπάσκετ».

Για τον κόουτς Ιτούδη: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του για την εικόνα της ομάδας και τον πήχη που είναι ψηλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πολύ καλό νέο αίμα. Ο κόουτς είναι εδώ και προσθέτει την εμπειρία του και την προσωπικότητα του για την ομάδα, είναι πολύ σημαντικό».

Για το Ευρωμπάσκετ: «Έχουμε καιρό μέχρι τότε. Η ομάδα μαζεύτηκε εδώ για να κερδίσει στις 30 Ιουνίου. Μετά θα έχουμε ένα κενό, μια ξεκούραση που χρειαζόμαστε. Αργότερα θα συγκεντρωθούμε σε αυτόν τον στόχο. Το παιχνίδι που έρχεται είναι αυτό για το οποίο θέλουμε να προετοιμαστούμε».

Για τους παίκτες των παραθύρων: «Είναι τεράστιο το ευχαριστώ προς αυτά τα παιδιά. Όχι μόνο από εμάς που δεν αγωνιστήκαμε, αλλά από κάθε Έλληνα. Δείχνει το πόσο είναι έτοιμα όλα τα παιδιά να θυσιάσουν κομμάτια του εαυτού τους. Δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για έναν κοινό σκοπό για να φτάσουμε να κάνουμε κάτι καλό για όλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ