Εθνική Ελλάδας: Ξεκίνησε η προετοιμασία με φόντο το Eurobasket (pics)

Εθνική Ελλάδας: Ξεκίνησε η προετοιμασία με φόντο το Eurobasket (pics)

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ πραγματοποίησε σήμερα (1/8) η Εθνική Ανδρών την πρώτη της συγκέντρωση, εν όψει Προκριματικών Παγκοσμίου και κυρίως Eurobasket.

Η Εθνική Ανδρών μπάσκετ, άρχισε την προετοιμασία της για τα παιχνίδια της β’ φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στα τέλη Αυγούστου, αλλά κυρίως για το Eurobasket που ξεκινάει σε ακριβώς ένα μήνα από σήμερα (1η Σεπτεμβρίου).

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, όλοι όσοι είχαν βρεθεί στην προεπιλογή, πλην των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο αλλά και του Τάιλερ Ντόρσει, βρέθηκαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και ξεκίνησαν την εντατική δουλειά για τα μεγάλα παιχνίδια που βρίσκονται μπροστά.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού σε Europa και Conference League!

Ο λόγος που οι παίκτες των Μπακς αλλά και ο ομογενής γκαρντ θα ενσωματωθούν αργότερα στις προπονήσεις (στις 4/8), είναι ένας σχετικός όρος που ισχύει για όσους αγωνίζονται στο NBA.

Η «επίσημη αγαπημένη» θα βρεθεί στον γ’ όμιλο του Eurobasket όπου αντιμετωπίσει την (οικοδέσποινα) Ιταλία, την Κροατία, την Ουκρανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Εσθονία.

Δείτε φωτογραφίες από την «πρώτη» της Εθνικής:


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ