Εθνική: «Μάθημα» διαιτησίας και… επίσημο διπλό

Εθνική: «Μάθημα» διαιτησίας και… επίσημο διπλό

Απ' όλα είχε το πρόγραμμα της Κυριακής (7/8) για την Εθνική ομάδα.

Οι λεπτομέρειες όχι απλά έχουν σημασία αλλά συχνά κάνουν και τη διαφορά στο ανώτατο επίπεδο. Η σημερινή (7/8) προπόνηση της Εθνικής ανδρών ήταν… πολυδιάστατη, αφού πέραν του αγωνιστικού μέρους είχε και «μάθημα διαιτησίας».

Ο σύμβουλος διαιτησίας της ΕΟΚ Χρήστος Χριστοδούλου και ο πρώην διαιτητής Ανδρέας Βαρδάλος ήταν στο ΟΑΚΑ για να αναλύσουν στους παίκτες ορισμένες πολύ σημαντικές πτυχές των κανονισμών της FIBA και να απαντήσουν σε απορίες τους. Η συζήτηση αποδείχθηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σίγουρα θα αποτελέσει ένα «εφόδιο» εν όψει των επίσημων αγώνων της Εθνικής.

Διαβάστε επίσης: Η υπόθεση Ντε Λα Φουέντε, η λίστα του Ολυμπιακού, η KIN και μια ιστορία για τον Μποέτιους

Η προπόνηση που ακολούθησε είχε και χαρακτήρα… προσομοίωσης αγώνα. Δύο διαιτητές και γραμματεία έδωσαν «τόνο» επίσημης αναμέτρησης στο οικογενειακό διπλό, στο οποίο έγιναν οι δοκιμές όσων έχουν δουλευτεί μέχρι σήμερα στην προπόνηση.

Εκτός αγώνα έμειναν ο Γιώργος Παπαγιάννης ο οποίος συνεχίζει να κάνει θεραπεία και ο Κώστας Σλούκας ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ