Ζήσης: «Είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτή την προσπάθεια, σύντομα κοντάς μας Παπαγιάννης και Σλούκας»

Ζήσης: «Είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτή την προσπάθεια, σύντομα κοντάς μας Παπαγιάννης και Σλούκας»

Ο Νίκος Ζήσης αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής, αλλά και στο πότε αναμένεται να επιστρέψουν οι Γιώργος Παπαγιάννης και Κώστας Σλούκας.

Η Εθνική μας ήταν καταιγιστική στο πρώτο της φιλικό, επικρατώντας με 86-70 της Ισπανίας στο κατάμεστο ΟΑΚΑ αφήνοντας έτσι μεγάλες υποσχέσεις εν όψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητος ο Γιάνναρος: Έβαλε στα καλάθια τους Ισπανούς (vids)

Μετά το τέλος της φιλική αναμέτρησης ο Νίκος Ζήσης δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη δυναμική του παρουσία, την υπέρτατη αγάπη και την στήριξή του προς την Εθνική ομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτή την καινούρια προσπάθεια και ότι δουλεύουμε καθημερινά σε πάρα πολύ καλές βάσεις. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Όπως δήλωσε τόσο ο κόουτς όσο και ο Γιάννης, είμαστε πλήρως συνηδιτοποιημένοι, ότι πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε. Οι προπονήσεις και τα λίγα φιλικά που θα δώσουμε θα μας βοηθήσουν να βρούμε χημεία και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τον Γιάννη: «Το να έχει στις τάξεις σου έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, αν όχι τον καλύτερο, είναι πάρα πολύ σημαντικό, τόσο αγωνσιτικά, όσο και ψυχολογικά».

Για τους Παπαγιάννη και Σλούκα: «Παρακολουθούνται στενά από το ιατρικό μας επιτελείο, μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και πιο έτοιμοι και θεωρώ και ευελπιστούμε πως σύντομα θα είναι μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ