Ιτούδης: «Ο Γιάννης είχε πρήξιμο στο γόνατο, πρέπει να γίνουμε ομάδα»

Ιτούδης: «Ο Γιάννης είχε πρήξιμο στο γόνατο, πρέπει να γίνουμε ομάδα»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη δουλειά που έχει ακόμη μπροστά της η Εθνική αλλά και για τον λόγο που έμεινε εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική ηττήθηκε με 87-80 από την Ισπανία στη Μαδρίτη και ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη δουλειά που έχει μπροστά του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1: Όχι δάκρυα γι’ αυτόν τον Άρη

Όσα είπε ο Ιτούδης:

«Να σταθώ στην ατμόσφαιρα. Ήταν εκπληκτική και το μπάσκετ είναι εδώ, ακόμα και τον Αύγουστο. Γεμίζουν τα γήπεδα και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Πρέπει να έχουμε ενότητα γιατί ο κόσμος το αγαπάει το άθλημα. Στο τέλος χάσαμε όλα τα δεκάλεπτα. Ηταν κλειστό παιχνίδι ανά δεκάλεπτο και το ποσοστό στις βολές είναι προϊόν ανάλυσης. Έχουμε χάσει 12 βολές.

Είναι καλό να δούμε πράγματα μέσα από την εικόνα μας. Είχαμε καλά διαστήματα αλλά δεν φτάνει αυτό. Ήμασταν αρκετά νευρικοί. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να γίνουμε ομάδα. Όταν γίνουμε ομάδα θα μπορούμε να μιλήσουμε περισσότερο. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Η επικοινωνία, τα ριμπάουντ, Οι Ισπανοί ανανέωσαν 17 επιθέσεις, αυτό μας πόνεσε. 17 δεύτερες επιθέσεις ήταν πολλές. Χαμηλό σχήμα δεν σημαίνει πως ο άλλος πρέπει να παίρνει τα ριμπάουντ.

Θα πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να πω σε ποιο ποσοστό είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή. Προφανώς ότι δεν έχουμε δουλέψει όλοι μαζί μας κοστίζει. Ελπίζουμε στην επιστροφή στην Αθήνα να έχουμε καλά νέα με Σλούκα και Παπαγιάννη. Προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα.

Είναι σημαντικό να μας δώσει και ο Μπουντενχόλζερ συμβουλές για τον Γιάννη. Ο Γιάννης είχε ένα πρήξιμο στο γόνατο και τον προφυλάξαμε. Είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Για τον Παπαγιάννη τα νέα είναι καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ