Ισπανία – Λιθουανία: Τρελό… κατά λάθος καλάθι απ’ τον Σίμα, δεν το πίστευε ο Σκαριόλο

Ισπανία – Λιθουανία: Τρελό… κατά λάθος καλάθι απ’ τον Σίμα, δεν το πίστευε ο Σκαριόλο

Η Ισπανία αντιμετώπισε την Λιθουανία σε φιλικό προετοιμασίας όπου σημειώθηκε ένα από τα πιο... κατά λάθος καλάθια της χρονιάς.

Οι Εθνικές ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του Eurobasket 2022 και στο χθεσινό πρόγραμμα υπήρχε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ισπανία και την Λιθουανία.

Οι Λιθουανοί κέρδισαν με 78-76 κάνοντας έτσι δύο τις νίκες τους απέναντι στη «Furia roja», αλλά αυτό που έδωσε αφορμή για πολύ σχολιασμό δεν ήταν τόσο το τελικό σκορ όσο ένα τρομερά… τυχερό καλάθι που σημειώθηκε από τον Σίμα της Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο Καραλής: «Βυθίστηκα σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό» (pic)

Συγκεκριμένα, 0 26χρονος ήθελε να τροφοδοτήσει τον συμπαίκτη του που βρισκόταν κάτω από την ρακέτα και στην προσπάθεια του να του βγάλει πάσα κατάφερε κάτι… ακόμα καλύτερο καθώς η μπάλα κατέληξε μέσα στο καλάθι.

Αυτή η φάση η οποία  αν μη τι άλλο είναι περίεργη και σπάνια στα παρκέ «ανάγκασε» όλων τον πάγκο των Ισπανών να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα και τον προπονητή της ομάδας Σέρτζιο Σκαριόλο να πιάνει το κεφάλι του χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις είδε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA (@fiba)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ