Ισπανία – Ελλάδα 74-50: Δεν τα κατάφερε η Εθνική Κορασίδων

Ισπανία – Ελλάδα 74-50: Δεν τα κατάφερε η Εθνική Κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων αποκλείστηκε στον προημιτελικό του Eurobasket U16, γνωρίζοντας την ήττα από την αντίστοιχη της Ισπανίας με 74-50.

Εκτός των ημιτελικών του Eurobasket U16 έμεινε η Εθνική Κορασίδων, καθώς γνώρισε την ήττα, με 74-50 από την Ισπανία, στη φάση των «8».

Οι Ισπανίδες κατάφεραν να περιορίσουν τη Λυδία Χατήρα, η οποία σημείωσε 11 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ, όντας ωστόσο και πάλι η κορυφαία της Εθνικής.

Διαβάστε επίσης: Η 12άδα της Εθνικής για τη Σερβία: Εκτός Παπαγιάννης, Παπαπέτρου

Η Εθνική Κορασίδων έδωσε μεγάλη μάχη από το ξεκίνημα του αγώνα απέναντι σε μια ιδιαίτερα ισχυρή αντίπαλο. Στις αρχές της δεύτερης περιόδου η Ισπανία ξέφυγε με 17-9, όμως οι παίκτριες του Γιάννη Κτιστάκη δεν τα παράτησαν και πλησίασαν στο καλάθι, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Παρασκευοπούλου έδωσε προβάδισμα (31-30) στην Εθνική που μπήκε αποφασισμένη.

Η συνέχεια όμως ανήκε εξ’ ολοκλήρου στην Ισπανία που βρέθηκε στο +14 ως το τέλος του δεκαλέπτου και δεν απειλήθηκε στη συνέχεια φτάνοντας σε διαφορές άνω των 20 πόντων και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαιτητές: Τεϊχέιρα (Πορτογαλία), Χασάνοφ (Αζερμπαϊτζάν), Ματουσζεβσκα (Πολωνία)

Τα δεκάλεπτα: 9-15, 29-30, 38-52, 74-50

ΕΛΛΑΔΑ (Κτιστάκης): Αρσενιάδου, Φελούρη 5, Σιουμουρέκη 3, Τσινασλανίδου, Ζιάκα 2, Χατήρα 11(1), Χωλοπούλου 8(2), Γιαπιτζόγλου, Καλογήρου 5(1), Παρασκευοπούλου 8, Στολίγκα 8(2), Σύρπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ