Χωρίς τέσσερις η Εθνική κόντρα στο Βέλγιο – Η δωδεκάδα του Ιτούδη

Χωρίς τέσσερις η Εθνική κόντρα στο Βέλγιο – Η δωδεκάδα του Ιτούδη

Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Σλούκας και Κ. Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστούν κόντρα στο Βέλγιο για τη δεύτερη αγωνιστική της β' προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο (28/8, 20:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της β’ προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο, οι οποίοι επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών από το Βελιγράδι δεν θα αγωνιστούν, όπως και οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στο ομαδικό πρόγραμμα, αλλά θα είναι εκτός για τον αυριανό αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ο «χωρίς χαφ» Παναθηναϊκός και ο «κακός δαίμονας», Νίκος Νιόπλιας

Στην ομάδα ενσωματώθηκε από σήμερα και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ενώ στην αποστολή επιστρέφουν οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου που είχαν «κοπεί» για το ματς με τη Σερβία.

Οι 12 παίκτες που θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για το ματς με το Βέλγιο είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ