Σενγκέλια: «Η ψυχή μου πονά περισσότερα από τον ώμο μου» (pic)

Σενγκέλια: «Η ψυχή μου πονά περισσότερα από τον ώμο μου» (pic)

Το μήνυμα του Τόρνικε Σενγκέλια για τον τραυματισμό του και την απουσία του από το Eurobasket.

Ο Τόρνικε Σενγκέλια είναι από τους μεγάλους άτυχους του Eurobasket 2022 καθώς μετά τον τραυματισμό του στον ώμο δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στη διοργάνωση με τα χρώματα της Γεωργίας, η οποία μάλιστα έχει αναλάβει και τη φιλοξενία των ομάδων του ομίλου της.

Ο έμπειρος φόργουορντ σε μήνυμα του στα σόσιαλ μίντια ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ψυχή του πονά περισσότερο από τον τραυματισμό του και ότι θα είναι δίπλα στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Το μήνυμα του Τόρνικε Σενγκέλια:

«Από τη μέρα που η Γεωργία ανέλαβε όμιλο στο Ευρωμπάσκετ η πρώτη μου σκέψη καθημερινά ήταν πώς θα είμαι έτοιμος για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τις δικές μου και τις δικές σας. Όμως στον αθλητισμό υπάρχουν συχνά τέτοιες άσχημες στιγμές. Η ψυχή μου πονά περισσότερα από τον ώμο μου, γιατί δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ με την εθνική ομάδα και να είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου σε μια τόσο σημαντική στιγμή.

Είμαι βέβαιος πως τα παιδιά θα αντεπεξέλθουν και θα αποκτήσουν περισσότερο κίνητρο και δύναμη από αυτή τη διαδικασία. Μην ανησυχείτε για μένα, έχω περάσει και παλιά πολλές φορές από τέτοια διαδικασία και πάντα επιστρέφω πιο δυνατός. Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει βοηθήσει να ξεπερνώ τέτοιες δυσκολίες. Τώρα στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια στην εθνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ