Καλύτερα ο Κώστας Αντετοκούνμπο – Πιθανό να προλάβει παιχνίδια του ομίλου

Καλύτερα ο Κώστας Αντετοκούνμπο – Πιθανό να προλάβει παιχνίδια του ομίλου

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δημήτρη Ιτούδη αλλά όλα δείχνουν πως αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης βλέπει σιγά σιγά το ρόστερ του να ξαναγεμίζει καθώς μετά την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη στο παιχνίδι με την Ιταλία φαίνεται πως πλησιάζει και αυτή του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό 0 24χρονος σέντερ να προλάβει και παιχνίδια του τρίτου ομίλου της Εθνικής Ελλάδος με τις Μεγάλη Βρετανία (5/9), την Ουκρανία (6/9) και την Εσθονία (8/9) πριν δηλαδή και τις διασταυρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα στο Ευρωμπάσκετ: Έκαναν ένσταση οι Λιθουανοί μετά την ήττα απο τη Γερμανία

Ο Έλληνας Σέντερ πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ενώ προπονήθηκε στα ριμπάουντ και τα καρφώματα έτσι ώστε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι το γόνατο του ενώ εκτέλεσε και κάποια σουτ.

Ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα του ενώ το ιατρικό επιτελείο παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση και την πορεία του.

Τα νέα λοιπόν είναι ευχάριστα ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναρρώνει με ταχύτατες ρυθμούς και η Εθνική έχοντας νικήσει τους δύο άλλους θεωρητικά δυνατούς του ομίλου παίρνει χρόνο για ακόμα περισσότερη προετοιμασία και ξεκούραση με τον Δημήτρη Ιτούδη να βλέπει πως πλέον θα έχει και άλλες λύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ