«Βράζει» ο Ιτούδης: «Αύριο θα προπονήσουμε μια άλλη ομάδα – Είναι φυσιολογικό αυτό;»

«Βράζει» ο Ιτούδης: «Αύριο θα προπονήσουμε μια άλλη ομάδα – Είναι φυσιολογικό αυτό;»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε μετά τη συντριβή από τη Λετονία και στάθηκε στη διαμάχη Euroleague-FIBA.

Δύσκολες καταστάσεις καλείται να διαχειριστεί ο Δημήτρης Ιτούδης. Πήρε μια πρώτη… γεύση στο αποψινό ματς με τη Λετονία. Όπου η «γαλανόλευκη» κατέβηκε με σύνθεση ανάγκης στα «Δύο Αοράκια», λόγω και του «πολέμου» που μαίνεται ανάμεσα σε Euroleague-FIBA.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε μετά τη συντριβή από την παρέα του Στρέλκιενς και στάθηκε στο γεγονός πως αύριο θα προπονήσει μια… άλλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς της Εθνικής μας ομάδας:

Για το παιχνίδι είπε μεταξύ άλλων: «Προσπάθησαν τα παιδιά στο μέγιστο. Οι έμπειροι παίκτες της Λετονίας που παίζουν Ευρωλίγκα έβαλαν 60 πόντους περίπου. Το 6/8 τρίποντα της τρίτης περιόδου μας πλήγωσε. Να πούμε ευχαριστώ στον κόσμο, ήταν εκπληκτικός».

Και συνέχισε για την λειψή Εθνική: «Σήμερα προπονήσαμε μία ομάδα και αύριο μια άλλη. Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει κάποιος που του αρέσει αυτό που γίνεται; Η Λετονία ήταν καλύτερη σήμερα και κέρδισε δίκαια. Κάτι άλλο συμβαίνει, να μας πουν τι άλλο θέλουν όμως».

Για το Βέλγιο που είναι ο επόμενος αντίπαλος: «Πρέπει να μαζευτούμε και να κάνουμε σε μια προπόνηση όσα πρέπει να γίνουν σε 2-3 μήνες. Να δούμε ποιοι θα είμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ