Εμπίιντ: «Θα εξαρτηθεί και από το σώμα μου το αν θα παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία»

Εμπίιντ: «Θα εξαρτηθεί και από το σώμα μου το αν θα παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία»

Θέση για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Γαλλίας, πήρε ο Τζοέλ Εμπίιντ.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο φορώντας τη φανέλα της Γαλλίας ο Τζοέλ Εμπίιντ.

Ο σούπερ σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς αναφέρθηκε στο γαλλικό διαβατήριο που απέκτησε πριν λίγο καιρό, τονίζοντας πως αν είναι καλά σωματικά και δεν καταφέρει να φτάσει μακριά με την ομάδα του στο ΝΒΑ θα το σκεφτεί να λάβει μέρος στο τουρνουά.

Οι δηλώσεις του Τζοέλ Εμπίιντ:

«Μου κάνουν συχνά την ερώτηση για τη Γαλλία. Είμαι συγκεντρωμένος στη σεζόν στο ΝΒΑ, γιατί έχουμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα με τους Σίξερς. Θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένος εδώ. Από εκεί και πέρα, σε διεθνές επίπεδο είναι ωραίο ότι έχω πάρει το γαλλικό διαβατήριο.

Ναι, θα ήταν όμορφο αν κέρδιζα το πρωτάθλημα με τους Σίξερς. Ένας τίτλος στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη χρονιά θα ήταν επίσης κάτι πολύ καλό. Όμως, δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι τότε.

Αν φτάσουμε στο σημείο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, θα είμαι πολύ κουρασμένος. Επομένως, θα εξαρτηθεί και από το σώμα μου. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ΝΒΑ. Μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, αφού ολοκληρωθεί η σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ