Η ιδέα του Ιτούδη για την Εθνική είναι… ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Η ιδέα του Ιτούδη για την Εθνική είναι… ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για την Εθνική Ομάδα στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ, με τις απουσίες των Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα, ο Δημήτρης Ιτούδης καλείται να στηριχθεί στην «ερυθρόλευκη» περιφέρεια.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή του Παγκόσμιου μπάσκετ, καθώς το πρώτο τζάμπολ στο Μουντομπάσκετ 2023 θα πραγματοποιηθεί σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα.

Η Εθνική μας ομάδα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το μεγάλο τουρνουά, ωστόσο οι φετινές συνθήκες είναι ξεχωριστές σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Είναι δύσκολη η ύλη του Μαρτίνεθ

Κι αυτό γιατί η «γαλανόλευκη» για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν θα έχει στις τάξεις της σημαντικά στελέχη της. Ήδη έχουν γίνει γνωστές οι απουσίες του Κώστα Σλούκα και του Νικ Καλάθη, ενώ με μεγάλη αγωνία αναμένουμε τις εξελίξεις γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα βρίσκεται στην προεπιλογή, ωστόσο η συμμετοχή του στο τουρνουά παραμένει αμφίβολη και θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης λοιπόν καλείται πλέον να διαχειριστεί ό,τι υλικό έχει στα χέρια του και με τις απουσίες των Καλάθη και Σλούκα, αλλά και αυτήν του Τάιλερ Ντόρσεϊ, η περιφέρεια της Εθνικής ομάδας παίρνει ένα διαφορετικό… «ερυθρόλευκο» χρώμα.

Κι αυτό γιατί οι Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Τόμας Γουόκαπ θα δώσουν κανονικά το παρών στη διοργάνωση με τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι εκείνοι πάνω στους οποίους θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε.

Μαζί με τη δεδομένη παρουσία του αρχηγού του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Κώστα Παπανικολάου στο ρόστερ, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι παίκτες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι τα βασικά γρανάζια του «γαλανόλευκου» κορμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ