Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν είναι ο Γιουσέιν Μπολτ»

Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν είναι ο Γιουσέιν Μπολτ»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε συνέντευξη που έδωσε, σύγκρινε τον Λούκα Ντόντσιτς με τον Γιουσέιν Μπολτ, στάθηκε στους «νατουραλιζέ» ενώ μίλησε για την αντιπαλότητα της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σε συνέντευξη παραχώρησε στον Martin Pavcnik του SportKlub ο προπονητής της Κίνας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, μίλησε για πολλά θέματα μερικά από τα οποία ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς, οι «νατουραλιζέ» και η «μάχη» Παρτιζάν-Ερυθρού Αστέρα.

Μερικές από τις δηλώσεις του:

«Το μπάσκετ δεν είναι ατομικό άθλημα. Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν είναι ο Γιουσέιν Μπολτ, με όλο τον σεβασμό. Όλοι χρειάζονται τη δύναμη μιας ομάδας για να πετύχουν τα αποτελέσματα που τους αξίζουν και τους κάνουν πιο χαρούμενους. Κανείς από εμάς δεν θα κέρδιζε μετάλλια αν δεν είχαμε ανθρώπους δίπλα μας. Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι μεγάλος σταρ και γίνεται παγκόσμιος σταρ. Είναι ακόμα νέος και έχει τεράστιο ταλέντο. Τον συγχαίρω για όλα όσα έχει πετύχει και του εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του. Ο Λούκα είναι μοναδικός, αλλά θα αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και στόχους.

Ο Κάιλ Άντερσον έχει αίμα Κινέζου, επομένως η θέση του είναι ελαφρώς διαφορετική. Η FIBA ​​επέτρεψε την πολιτογράφηση ενός ξένου μπασκετμπολίστα ανά ομάδα. Ως εκ τούτου, πολλοί προπονητές και πρόεδροι ομοσπονδιών μου τηλεφωνούν συχνά και ζητούν τη γνώμη μου για ορισμένους Αμερικανούς παίκτες. Τι μπορώ να πω σε αυτό; Ο Άντονι Ράντολφ δεν είναι Σλοβένος. Αυτός είναι η δική μου άποψη ως Σέρβος προπονητής και πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας. Από την άλλη όμως οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Πρέπει να γίνουν αποδεκτοί. Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω.

Αυτό είναι καλό για τη δημοσιότητα του μπάσκετ στην Σερβία. Γίνεται πολύς λόγος και για τους δύο συλλόγους. Ο κόσμος υποστηρίζει και τους δύο μαζικάΗ Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και παίκτες θα συνεχίζουν να έρχονται σε αυτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ