Σκαριόλο για Ρούμπιο: «Πρέπει να τον ενθαρρύνουμε και να τον στηρίξουμε»

Σκαριόλο για Ρούμπιο: «Πρέπει να τον ενθαρρύνουμε και να τον στηρίξουμε»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναφέρθηκε στην απόσυρση του Ρίκι Ρούμπιο, αλλά και στην προσθήκη του Χουάν Νούνιεθ.

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, μίλησε για την απουσία του Ρίκι Ρούμπιο, αλλά και την στήριξη που πρέπει να του δείξουν, μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του από την ενεργό δράση για λόγους ψυχικής υγείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης: Θεωρεί απόλυτα συνυπεύθυνες για τα επεισόδια Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αστυνομία η ΑΕΚ – Αναβάλλεται το ματς

«Πρέπει να σταθούμε όσο πιο κοντά στον Ρούμπιο γίνεται. Να τον ενθαρρύνουμε και να τον στηρίξουμε. Δεν είναι απλά ένας παίκτης της ομάδας. Τον νιώθω σαν ανιψιό μου. Τώρα το σημαντικό είναι να τον αφήσουμε στην ιδιωτικότητα του και να περιμένουμε πότε θα βρει την ενέργεια να απολαύσει ξανά το μπάσκετ.

Προσθέσαμε τον Χουάν Νούνιεθ και διαθέτουμε άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν τη θέση. Δεν έχει να κάνει με το ρόλο, όσο με την προσπάθεια να δημιουργήσουμε κατοχές, επειδή έχουμε προφανές μειονέκτημα στο χειρισμό της μπάλας και ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να αποκτήσουμε πλεονεκτήματα.

Θα χρειαστεί να αυξήσουμε το επίπεδο της πίεσης μας στην άμυνα, να υποχρεώσουμε τους αντιπάλους μας να κάνουν λάθη και να τρέξουμε το γήπεδο. Δεν υπάρχουν μαγικές φόρμουλες. Είναι μία επείγουσα κατάσταση, περίπλοκη και πρέπει να κάνουμε όσα πράγματα διαθέτουμε στα χέρια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ