Δυναμώνει η Σλοβενία ενόψει Mundobasket με την ένταξη του Τόμπι

Δυναμώνει η Σλοβενία ενόψει Mundobasket με την ένταξη του Τόμπι

Ο Μάικ Τόμπι εντάχθηκε στην προετοιμασία της Σλοβενίας ενόψει Mundobasket και δίνει ποιότητα στην frontline του Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Η Σλοβενία λογίζεται ως μια από τις καλύτερες εθνικές ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, με παρουσίες σε Eurobasket, Mundobasket και Ολυμπιακούς αγώνες.

Τους Σλοβένους τους αντιμετώπισε ε Εθνική στα πρώτα δύο ματς της προετοιμασίας της πετυχαίνοντας 2/2 νίκες. Εκεί είδαμε τον Ντόντσιτς, τον Πρέπελιτς, τον Ντράγκιτς και τα άλλα αστέρια τους, όχι όμως και τον βασικό σέντερ της ομάδας, Μάικ Τόμπι, με τον Μόργκαν να τον αντικαθιστά.

Διαβάστε επίσης: «Του έκοψαν το αυτί αφού τον χτύπησαν με ρόπαλο» – Βραδιά τρομοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια – Αποκαλυπτικά βίντεο και μαρτυρίες

Ο Τόμπι, μέχρι πρότινος παίκτης της Μπαρτσελόνα που εντάχθηκε πρόσφατα στον Ερυθρό Αστέρα, σήμερα (8/8) εντάχθηκε στις προπονήσεις και την προετοιμασία της Σλοβενίας και αναμένεται να είναι ο νατουραλιζέ παίκτης της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Τζόρνταν Μόργκαν.

O 28χρονος ύψους 2.13 σέντερ, πέρα από το ύψος του, είναι ένας σημαντικός παίκτης στον τρόπο που αμύνεται και επιτίθεται η Σλοβενία. Χαρακτηριστικό είναι πως στο περσινό Eurobasket είχε κατά μέσο όρο 11.2 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1 μπλοκ ανά ματς, μένοντας στο παρκέ για 24 και πλέον λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ