Ανακοινώθηκε η 12άδα της Γερμανίας ενόψει Mundobasket (vid)

Ανακοινώθηκε η 12άδα της Γερμανίας ενόψει Mundobasket (vid)

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ ανακοίνωσε τους 12 παίκτες με τους οποίους θα πορευτεί στην τελική φάση του Mundobasket.

Δεκαπέντε ημέρες απέμειναν για την έναρξη του Mundobasket, με όλες τις ομάδες που συμμετέχουν να είναι σε… πυρετό φιλικών προετοιμασίας, με σκοπό να αποφασίσουν οι εκάστοτε Ομοσπονδιακοί προπονητές τις τελικές συνθέσεις των ομάδων τους ενόψει του μεγάλου τουρνουά. Η Γερμανία όμως είναι μια διαφορετική περίπτωση…

Αυτό συμβαίνει γιατί ο προπονητής Γκόρντον Χέρμπερτ αποφάσισε πως δεν χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει ποιοι παίκτες του… κάνουν, ανακοινώνοντας την τελική του επιλογή για τους 12 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, οι οποίοι είναι οι εξής: Αΐζακ Μπόνγκα, Νιλς Γκιφάι, Ντέιβιντ Κράμερ, Μαοντό Λο, Αντρέας Ομπστ, Ντένις Σρέντερ, Ντάνιελ Τάις, Γιοχάνες Τίμαν, Γιοχάνες Φόιγκτμαν, Τζούστους Χόλατζ, Φρανζ και Μο Βάγκνερ.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Οι 48 ώρες που θα κρίνουν τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ομάδα που δεν έχει σοβαρές αλλαγές σε σχέση με αυτή που είδαμε πέρσι στο Eurobasket με τον Μπονγκά να αντικαθιστά επι της ουσίας τον Γουάιλερ Μπαμπ και με αρκετούς NBAer να δίνουν κανονικά το παρών (αδέρφια Βάγκνερ, Σρέντερ και Τάις).

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη φάση των ομίλων που θα γίνει στην Ιαπωνία οι Γερμανοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους γηπεδούχους Ιάπωνες και τις Αυστραλία και Φινλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ