Λετονία: Διαψεύδει το δημοσίευμα σχετικά με τον τραυματισμό του Πορζίνγκις

Λετονία: Διαψεύδει το δημοσίευμα σχετικά με τον τραυματισμό του Πορζίνγκις

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Λετονίας διέλυσε τις αμφιβολίες που δημιούργησε το δημοσίευμα που ήθελε αμφίβολη τη συμμετοχή του Πορζίνγκις στο Μουντομπάσκετ.

«Φωτιές» άναψε το χθεσινό δημοσίευμα του δημοσιογράφου Ρουπέρ Φαμπίγκ που ανέφερε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι για τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, πρόβλημα το οποίο ήταν αρκετό να καταστήσει αμφίβολη τη συμμετοχή του Λετονού σταρ στο Μουντομπάσκετ 2023, με την είδηση να κάνει το γύρω του κόσμου.

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Λετονίας, αντιλήφθηκε την έκταση που πήρε το θέμα μετά την ανάρτηση του Φαμπίγκ, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στη Βοστώνη (μιας και ο Πορζίνγκις έγινε πριν λίγο καιρό trade στους Σέλτικ) και φρόντισε να «τελειώσει» το συγκεκριμένο θέμα, μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα-βόμβα από τη Σερβία: «Τέλος ο Ναν για τον Ολυμπιακό – Μοναδικός στόχος ο Μάικ Τζέιμς»

«Υπήρξαν πληροφορίες που αμφισβητούν τη συμμετοχή του Κρίσταπς Πορζίνγκις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Λετονίας αρνείται αυτές τις πληροφορίες.

Τόσο τα ατομικά σχέδια προπόνησης, όσο και η συνολική προπονητική διαδικασία της ομάδας βρίσκονται σε εξέλιξη. Η δωδεκάδα για τον αγώνα με τη Δομινικανή Δημοκρατία θα ανακοινωθεί στις 12 Αυγούστου», ανέφερε η σχετική ανάρτηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ