Ισπανία: Ο Γκαρούμπα τραμυτίστηκε στα 25 δευτερόλεπτα στο φιλικό με την Σλοβενία

Ισπανία: Ο Γκαρούμπα τραμυτίστηκε στα 25 δευτερόλεπτα στο φιλικό με την Σλοβενία

Εντελώς άδικος στάθηκε ο Ούσμαν Γκαρούμπα στο φιλικό κόντρα στην Σλοβενία, αφού τραυματίστηκε 25 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες μακρία η Εθνική Ισπανίας συνεχίζει να ανησυχεί καθώς ακόμη ένας παίκτης της τέθηκε νοκ-άουτ μέχρι νεωτέρας.

Μπορεί οι «Furia Roja» να διέλυσαν με 99-79 την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς αλλά στάθηκαν άτυχοι καθώς ο Ουσμάν Γκαρούμπα στα πρώτα 25 δευτερόλεπτα του φιλικού προετοιμασίας υπέστη διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε στην συνέχεια. Οπότε, μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο του Σέρχιο Γιουλ και την προσωρινή απόσυρση από το μπάσκετ για λόγους ψυχικής υγείας του Ρίκι Ρούμπιο ο Σκαριόλο θα περιμένει τις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα των εξετάσεων του νεαρού του σέντερ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

«Βόμβα»: «Τέλος ο Μάικ Τζέιμς από τη Μονακό, χαμός με Ολυμπιακό» (pic)

Ο 62χρονος προπονητής σε δηλώσεις που έκανε κράτησε χαμηλό προφίλ και ανέφερε: «Ενώ δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, η χρονική στιγμή, τόσο κοντά στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι ανησυχητική. Πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ