Μοτιεγιούνας: «Κατανοώ τους απόντες, η Εθνική είναι ένα μέρος που πρέπει να θέλουν οι παίκτες να παίξουν»

Μοτιεγιούνας: «Κατανοώ τους απόντες, η Εθνική είναι ένα μέρος που πρέπει να θέλουν οι παίκτες να παίξουν»

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας πήρε θέση για τους απόντες της Λιθουανίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Λιθουανίας θα παραταχθεί στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με αρκετές απουσίες, ωστόσο θα προσπαθήσει να κάνει μια σημαντική πορεία στη διοργάνωση.

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας μίλησε για τις απουσίες της «Λιέτουβα» τονίζοντας πως κατανοεί εκείνους που λείπουν, όμως επισήμανε ότι η Εθνική είναι ένα μέρος που πρέπει να θέλουν οι παίκτες να παίξουν.

Οι δηλώσεις του Ντονάτας Μοτιεγιούνας:

«Πολλοί βετεράνοι μίλησαν γι’αυτό, μίλησαν άσχημα για νεότερους παίκτες που δεν ήθελαν να παίξουν, τουλάχιστον αυτό συνέβη στη Λιθουανία. Είμαι της αντίθετης άποψης. Προσπαθώ να τους καταλάβω. Πριν από 10 χρόνια, οι μεγαλύτεροι παίκτες δεν έπαιζαν 90 παιχνίδια το χρόνο.

Όταν παίζεις κάθε χρόνο είναι πολύ δύσκολο. Τα ταξίδια είναι μεγαλύτερα, το πρόγραμμα είναι πιο δύσκολο. Υπήρχαν κάποιοι μήνες που δεν κάναμε καν προπόνηση γιατί παίζαμε παιχνίδια μέρα παρά μέρα.

Κάθε φορά που είχαμε μεγαλύτερη διακοπή, το γαλλικό πρωτάθλημα έβαζε ένα παιχνίδι στο πρόγραμμα. Ήμασταν εξαντλημένοι. Οπότε καταλαβαίνω τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν αυτό το καλοκαίρι.

Είναι πιθανό να τραυματίστηκαν και να έχουν προβλήματα με το σώμα τους και κάποια προβλήματα προσωπικής φύσης. Είμαστε όλοι άνθρωποι στο τέλος. Το κατανοώ απόλυτα. Η Εθνική ομάδα είναι ένα μέρος όπου οι παίκτες θέλουν να έρθουν, όχι ένα μέρος για το οποίο αναγκάζονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ