Νούρκιτς: «Τσίρκο η Εθνική Βοσνίας, κοιμόμαστε τέσσερις σε ένα δωμάτιο»

Νούρκιτς: «Τσίρκο η Εθνική Βοσνίας, κοιμόμαστε τέσσερις σε ένα δωμάτιο»

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς μίλησε για ακόμα μία χρονιά για την άθλια κατάσταση που βιώνουν οι αθλητές τις Εθνικής Βοσνίας.

Δεν είναι άγνωστο πως η ομοσπονδία μπάσκετ της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης ταλαιπωρείται με οικονομικά προβλήματα και κατ’ επέκταση η εθνική ομάδα της χώρας.

Άλλωστε, ο Γιουσούφ Νούρκιτς σχολίασε την κατάσταση και τον Σεπτέμβρη του 2022 στο EuroBasket, κάτι που έκανε και το φετινό καλοκαίρι, με τον Ντζάναν Μούσα να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του συμπαίκτη του.

Διαβάστε επίσης: Εσκασε η «βόμβα»: Σε ομάδα της Euroleague πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς υποστήριξε: «Είμαστε ενωμένοι για να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα. Αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα τα τελευταία 30 χρόνια. Έχουμε συνεχώς τα ίδια θέματα… Μας λείπουν τα βασικά και δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος για να ζητήσουμε τον λόγο! Κοιμόμαστε τέσσερα άτομα σε ένα δωμάτιο! Την ίδια στιγμή, οι πολιτικοί μας πληρώνονται στην ώρα τους. Δεν υπάρχει καθυστέρηση στους μισθούς τους. Τα παιδιά που πρόκειται να αγωνιστούν στην Εθνική τα επόμενα χρόνια πρέπει να βρουν καλές συνθήκες. Η Εθνική Βοσνίας είναι ένα τσίρκο και θα παίξουν για άλλες Εθνικές ομάδες»!

Ενώ από την μεριά του ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης είπε: «Τα πράγματα που είπε ο Γιουσούφ είναι γνωστά σε όλους. Τα προβλήματα πρέπει να λυθούν άμεσα. Δεν υπάρχει πλάνο. Δεν γίνεται να κοιμούνται τέσσερις παίκτες της Εθνικής σε ένα δωμάτιο και να αγγίζουν τα πόδια του άλλου. Η Ομοσπονδία πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας. Την ώρα που οι άλλες Εθνικές δίνουν 9-10 φιλικά προετοιμασίας, εμείς δίνουμε δυο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ