Σημαντικό πλήγμα για Αυστραλία ενόψει Mundobasket

Σημαντικό πλήγμα για Αυστραλία ενόψει Mundobasket

Ένας από τους καλύτερους παίκτες για την Αυστραλία, ο Τζοκ Λαντέιλ, δεν θα είναι παρών στο Mundobasket αφού αποσύρθηκε από την προετοιμασία λόγω τραυματισμού.

Με το Mundobasket να βρίσκεται μια εβδομάδα μακριά, όλες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και φοβούνται μόνο ένα πράγμα. Τους τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής.

Τελευταίο θύμα αυτής της «κατάρας» είναι η Αυστραλία που δεν θα έχει στο ρόστερ της έναν από τους καλύτερους της παίκτες, τον Τζοκ Λαντέιλ.

Ο 27χρονος σέντερ με πέρασμα από Euroleague (Παρτιζάν, Ζαλγκίρις), βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο NBA αγωνιζόμενος πρόπερσι στους Σαν Αντόνιο Σπερς και την περσινή σεζόν στους Χιούστον Ρόκετς, έχοντας συνολικά 123 συμμετοχές (5.9 πόντοι, 3.4 ριμπάουντ).

Ο Αυστραλός σέντερ τραυματίστηκε στο φιλικό κόντρα στο Σουδάν και όπως έδειξαν οι εξετάσεις, ο χτυπημένος του αστράγαλος θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο προσεχές Mundobasket, σε έναν όμιλο μαζί με Γερμανία, Φινλανδία και Ιαπωνία.

«Κάθομαι αυτό το πρωί, γνωρίζοντας ότι οι «Μπούμερς» θα πάνε στην Ιαπωνία και είμαι εκνευρισμένος που δε θα βρεθώ εκεί μαζί τους. Τόσος κόπος και προετοιμασία, απλά για να πάει… χαμένος 12 ώρες πριν αποχωρήσουμε για Ιαπωνία. Θετική ενέργεια μόνο και για πάντα» αναφέρει σε σχετικό tweet του ο Λαντέιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ