Λεσόρ για τον τραυματισμό του: «Κράτησε πολύ, όταν δεν έχεις τον έλεγχο είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα»

Λεσόρ για τον τραυματισμό του: «Κράτησε πολύ, όταν δεν έχεις τον έλεγχο είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα»

Σε συνέντευξή του ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να προλάβει να αποθεραπευτεί εγκαίρως ενόψει Mundobasket.

Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, ο δυναμικός Ματίας Λεσόρ, βρίσκεται με την αποστολή της Γαλλίας που θα αγωνιστεί στο Mundobasket.

ο Γάλλος θα αποτελέσει μαζί με τους Φαλ και Γκομπέρ μια τρομακτική frontline για τους Τρικολόρ. Όμως η συμμετοχή του στο τουρνουά στο οποίο οι Γάλλοι είναι εκ των φαβορί για ένα μετάλλιο, μέχρι πρόσφατα ήταν εξαιρετικά αμφίβολη λόγω ενός διαστρέμματος που τον ταλαιπώρησε.

Διαβάστε επίσης: «Πόκερ» με αστέρια για την ερυθρόλευκη επίθεση: Γιόβιτς και Γιόβετιτς στη λίστα (vids)

Η αποθεραπεία όμως πήγε καλά και ο 27χρονος είναι στη διάθεση του Βενσάν Κολέ. Σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη φάση της αποθεραπείας του και τα έντονα συναισθήματα που του δημιούργησε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λεσόρ για:

Το γεγονός ότι έφτασε μόνος του στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, μετά από την αποστολή της Γαλλίας: «Ήταν πολύ! Ευτυχώς ήμουν ενθουσιασμένος που έφτασα, οπότε πήγε λίγο πιο γρήγορα. Έφτασα Δευτέρα απόγευμα στην Τζακάρτα. Επισκέφτηκα το ξενοδοχείο, περπάτησα στο ξενοδοχείο. Βρήκα το εμπορικό κέντρο και έπαιξα πολύ X-Box».

Τις προπονήσεις που έκανε στο γήπεδο της Μετροπολιτάν: «Προσπάθησα να βρω τα πόδια μου και τον ρυθμό μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Μετροπολιτάν που με καλωσόρισαν. Μου επέτρεψαν να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να δω αν ήμουν έτοιμος για το 5v5».

Το αν αμφέβαλε ποτέ πως θα προλάβει να αγωνιστεί στο Mundobasket: «Ήταν διάστρεμμα και κράτησε πολύ. Είμαι νέος στον Παναθηναϊκό, οπότε η ομάδα μου έπρεπε να με τσεκάρει και να δει πώς θα ανακάμψω. Ήταν λίγο δημοσιοποιημένο αλλά τελικά ήταν μόνο ένα διάστρεμμα. Όλες οι ερωτήσεις ήταν αγχωτικές. Κάποια στιγμή δεν ήμουν πια εγώ που είχα τον έλεγχο. Μεταξύ γιατρών, ασφάλειας… Αλλά σωματικά ένιωθα ότι θα ήμουν έτοιμος. Απλά όταν δεν έχεις τον έλεγχο, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα».

Το γεγονός πως ο Βενσάν Κολέ τον στήριζε ψυχολογικά ακόμα και δημοσίως κατά την αποθεραπεία του: «Με βοήθησε στο να ακολουθήσω την αποθεραπεία. Με περίμενε ο προπονητής μου, οι συμπαίκτες μου έστελναν μηνύματα. Ένιωθα επιθυμητός και μου διατηρούσε τη διάθεση όταν είχα τον κ@@ο μου ανάμεσα σε δύο καρέκλες. Δεν ήμουν σε διακοπές ή στην ομάδα της Γαλλίας».

Το αν είναι διαφορετικός παίκτης από το 2019: «Τα πράγματα που πρέπει να αποδείξουμε είναι συλλογικά. Προσωπικά δεν το αντιμετωπίζω ως πρόκληση ακόμα κι αν ως ανταγωνιστής προφανώς θέλω να τα πάω καλά. Πάνω από όλα θέλω να αποδείξω ότι δεν με περίμεναν άσκοπα»

Το αν θα αποτελέσει την… έκπληξη της Γαλλίας κόντρα στον Καναδά: «Δυστυχώς ένας από τους βοηθούς ήταν ο βοηθός προπονητή μου στη Μάλαγα, οπότε θα μπορέσει να τους δώσει μια αρκετά ακριβή αναφορά σκάουτινγκ για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ