Χωρίς Ντράγκιτς, αλλά με Ντόντσιτς η Σλοβενία στα «παράθυρα»

Χωρίς Ντράγκιτς, αλλά με Ντόντσιτς η Σλοβενία στα «παράθυρα»

Ο προπονητής της εθνικής Σλοβενίας Ράντο Τριφούνοβιτς ανακοίνωσε την προεπιλογή για το τρίτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Γκόραν Ντράγκιτς να απουσιάζει, αλλά τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι παρών.

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται στην προεπιλογή της Σλοβενίας για το τρίτο «παράθυρο» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, ενώ αντίθετα ο Γκόραν Ντράγκιτς απουσιάζει όπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ράντο Τριφούνοβιτς.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης επέλεξε 21 παίκτες για τα ματς με Ισπανία (28/6) και Μαυροβούνιο (1/7), με όλους τους σταρ να είναι παρών εκτός από τον Γκόραν Ντράγκιτς. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντόντσιτς είναι στη λίστα, όμως αν επιλεχθεί στο ντραφτ δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αναλυτικά η λίστα: Γιάκα Μπλάζιτς, Βλάτκο Κάνκαρ, Ζίγκα Ντίμετς, Ταντέ Φερμέ, Γκρέγκορ Χρόβατ, Γιαν Κόσι, Μίχα Λάπορνικ, Γιούριτς Μακούρα, Μπλαζ Μάκοβιτς, Μπαζ Μέσιτσεκ, Έντο Μούτιτς, Αλέκσι Νίκολιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Μάτιτς Ρέμπεκ, Λούκα Ρούμπλνικ, Ζαν Μαρκ Σίσκο, Γκάσπερ Βίντμαρ, Λούκα Βοντσίνα, Σάσα Ζάγκορατς, Λούκα Ντόντσιτς, Άντονι Ράντολφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ