Ελλάδα Κ19 – Λιθουανία Κ19: Νίκη με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Τζίμα

Ελλάδα Κ19 – Λιθουανία Κ19: Νίκη με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Τζίμα

Η Ελλάδα δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επικράτησε με 2-1 της Λιθουανίας χάρη σε ανατροπή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. διατηρώντας τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Euro Κ19.

Η Εθνική Νέων πέτυχε την πρώτη της νίκη για τον 8ο όμιλο της πρώτης φάσης των προκριματικών του Euro U19 κόντρα στη Λιθουανία με 2-1.

Η ομάδα του Τάσου Θέου βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να διατηρήσει τις ελπίδες για πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Euro U19.

Διαβάστε επίσης: Η γκέλα με τις κάρτες τώρα… δικαιώνεται- Εκτός με Γαλλία οι Μάνταλος και Κουρμπέλης- Ακόμη εντός όμως ο Φύσσας, ο Κωνσταντινίδης, που δεν πήραν πριμ

Οι Λιθουανοί άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιανσόνας. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ανέτρεψε τα δεδομένα σκοράροντας δύο γκολ σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Αρχικά με τον Κοντονίκο στο 47′ και με τον Τζίμα στο 56′.

Με αυτή τη νίκη η Ελλάδα έφτασε τους τρεις βαθμούς όντας τρίτη στον όμιλο διατηρώντας ελπίδες για την πρόκριση. Η Εθνική κλείνει τις υποχρεώσεις της στις 21 Νοεμβρίου κόντρα στην Τουρκία.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Αγγελίδης, Καστίδης, Μουζακίτης (82′ Κοσίδης), Φίλων, Γεωργιάδης, Κώττας (62′ Κωστούλας), Γκούμας, Δεληγιάννης, Κοντονίκος (61′ Καλοσκάμης), Τζίμας (62′ Κοντούρης, Παπακανέλλος (76′ Κοντορούχας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ