«Αγριεμένος» ο Ντουράντ: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες»

«Αγριεμένος» ο Ντουράντ: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες»

Μήνυμα προς όλους τους αντιπάλους των ΗΠΑ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων έστειλε ο Κέβιν Ντουράντ.

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει δεσμευθεί να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά την κακή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ηγέτης των Φοίνιξ Σανς ανέφερε πως θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στους καλύτερους του κόσμου, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι η «Team USA» να νικά τους αντιπάλους της με 40 και 50 πόντους διαφορά.

Οι δηλώσεις του Κέβιν Ντουράντ:

Για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μου ολυμπιακό μετάλλιο. Θέλω να έχω έναν κανονικό ρόλο. Να παίξω σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Είμαι έτοιμος.

Είμαι ενθουσιασμένος να είμαι μέλος αυτής της αδελφότητας πάλι. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί. Έχεις All Stars του NBA σε μία ομάδα, όχι για ένα σαββατοκύριακο, αλλά για το καλοκαίρι. Ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο με τους καλύτερους.

Θέλω να δω πού βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Οι προπονήσεις θα σε κάνουν καλύτερο. Προφανώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι εκεί. Ίσως είναι εκεί ο Λέοναρντ, ο Ίρβινγκ, ο Κάρι, ο Τζορτζ, νέα παιδιά όπως ο Έντουαρντς, ο Τέιτουμ».

Για το μήνυμα που στέλνει: «Όταν πάμε, θέλω να κάνουμε μία δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες. Θέλω να το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ