Εθνική νέων ανδρών : Χωρίς Καλαϊτζάκη στην Πολωνία

Εθνική νέων ανδρών : Χωρίς Καλαϊτζάκη στην Πολωνία

Με 13 παίκτες στην αποστολή της θα αναχωρήσει η Εθνική Νέων ανδρών για την Πολωνία, όπου θα δώσει δύο φιλικά με τους Πολωνούς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στα μέσα Ιουλίου στη Γερμανία. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης του Παναθηναϊκού είναι τραυματίας και έμεινε στην Αθήνα για να κάνει θεραπείες […]

Με 13 παίκτες στην αποστολή της θα αναχωρήσει η Εθνική Νέων ανδρών για την Πολωνία, όπου θα δώσει δύο φιλικά με τους Πολωνούς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στα μέσα Ιουλίου στη Γερμανία.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης του Παναθηναϊκού είναι τραυματίας και έμεινε στην Αθήνα για να κάνει θεραπείες μαζί με τους Καραμανώλη, Τάταρη και Καμπερίδη.

Οι 13 που παίρνει μαζί του στην Πολωνία ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Καστρίτης είναι οι: Γιάννης Αγραβάνης, Άγγελος Δραγάτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Καμπουρίδης, Δημήτρης Κουρέπης, Μιχάλης Λούντζης, Βένος Μαστόρος, Δημήτρης Μωραϊτης, Κωνστατίνος Παπαδάκης, Αλφρέδος Πιλάβιος, Γιάσερ Σαλέχ, Φωκίων Φωτόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ