Αντετοκούνμπο : «Ο Γιάννης θα επιστρέψει σύντομα στην Εθνική»

Αντετοκούνμπο : «Ο Γιάννης θα επιστρέψει σύντομα στην Εθνική»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ζει υπέροχες στιγμές. Όχι μόνο γιατί ο ίδιος είναι πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της Εθνικής ομάδας, αλλά και γιατί τα αδέρφια του διαπρέπουν επίσης. Ο Γιάννης είναι ένας σταρ του ΝΒΑ, ο Κώστας επελέγη στο ντραφτ… Η χαρά του είναι μεγάλη και δεν την έκρυψε στη διάρκεια της media day της Εθνικής. […]

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ζει υπέροχες στιγμές. Όχι μόνο γιατί ο ίδιος είναι πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της Εθνικής ομάδας, αλλά και γιατί τα αδέρφια του διαπρέπουν επίσης. Ο Γιάννης είναι ένας σταρ του ΝΒΑ, ο Κώστας επελέγη στο ντραφτ… Η χαρά του είναι μεγάλη και δεν την έκρυψε στη διάρκεια της media day της Εθνικής.

Δεν έκρυψε επίσης πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει και ο Γιάννης στην Εθνική ομάδα.

«Είναι απίστευτο. Εύχομαι να ήταν εδώ ο μπαμπάς μου και να το έβλεπε. Μέσα σε μία εβδομάδα πήραμε το πρωτάθλημα, τελείωσε η σεζόν και ο Κώστας επιλέχθηκε στο ντραφτ. Ακολουθεί τα χνάρια μας και δείχνει πως ό,τι γίνεται δεν του ασκεί πίεση, αλλά βρίσκει κίνητρο», είπε αρχικά κι αφού θυμήθηκε τον αείμνηστο πατέρα του.

Στη συνέχεια κλήθηκε να αξιολογήσει τη σεζόν που έκανε φέτος: «Δεν βάζω βαθμό. Είναι θέμα υπομονής και να θες να δείξεις κάποια πράγματα, πρέπει να προχωρήσεις σταδιακά και υπομονετικά και να δουλέψεις σκληρά. Όσο δουλεύω σκληρά, θα δείχνω πως μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα και θα εμπνέω εμπιστοσύνη».

Αναφέρθηκε επίσης και σε αυτό που είχε «τιτβίσει» ο αδελφός του, Γιάννης, ότι τον είχαν μπερδέψει με τον Θανάση εδώ στην Αθήνα: «Κάποιοι μάλλον δεν πίστευαν πως ο Γιάννης είναι εδώ και έλεγαν πως θα είναι ο Θανάσης. Τον φώναζαν Θανάση. Μου είπε πως πρέπει να τους έχω ενθουσιάσει πάρα πολύ, γιατί τον μπέρδευαν με εμένα. Μάλλον δεν πίστευαν πως είναι εδώ».

Κλείνοντας εξέφρασε σιγουριά για την επιστροφή του Γιάννη στην Εθνική: «Σίγουρα. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει σύντομα. Έχουμε πολλές απουσίες, είναι πολύ δύσκολο αυτό που γίνεται με τα παράθυρα. Θέλω να ελπίζω πως στο επόμενο παράθυρο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα μπορούμε να παραβρεθούμε όλοι και θα μπορέσουμε να παλέψουμε για μία θέση στο ρόστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ