O Μιλουτίνοφ «διέλυσε» τον… Ζούρο! (vids)

O Μιλουτίνοφ «διέλυσε» τον… Ζούρο! (vids)

Η Γεωργία του Ηλία Ζούρου και του Γιώργου Λιμνιάτη γνώρισε την… οργή της Σερβίας, που πέρασε σαν σίφουνας μέσα από την Τιφλίδα νικώντας με 87-50 στον αγώνα που έγινε για την 5η αγωνιστική του Ζ’ ομίλου της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Οι Σέρβοι έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση, αντίθετα οι Γεωργιανοί […]

Η Γεωργία του Ηλία Ζούρου και του Γιώργου Λιμνιάτη γνώρισε την… οργή της Σερβίας, που πέρασε σαν σίφουνας μέσα από την Τιφλίδα νικώντας με 87-50 στον αγώνα που έγινε για την 5η αγωνιστική του Ζ’ ομίλου της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Οι Σέρβοι έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση, αντίθετα οι Γεωργιανοί πρέπει να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική την Αυστρία για να τα καταφέρουν. Κι αν τα καταφέρουν, τότε στην επόμενη φάση θα τεθούν αντιμέτωποι, όπως και οι Σέρβοι, με την Εθνική μας.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έπαιξε 21 λεπτά και σκόραρε 8 πόντους, ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ για τη Σερβία, που είχε ως καλύτερους παίκτες τον Τοντόροβιτς (24π.), τον Μιλοσάβλιεβιτς (15π.) και τον Μαριάνοβιτς (13π.).

Από τη Γεωργία ο Ταντέους Μακ Φάντεν έκανε το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα σκοράροντας 18π. με 4/11 τρίποντα, ο Τόρινκε Σενγκέλια ήταν παρών με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ, όμως κανείς τους δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την καταστροφή.

Στη Σόφια η Βουλγαρία νίκησε με 88-86 την Ισλανδία και εξακολουθεί να κρατά στα χέρια της την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, αλλά λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος για την ομάδα του, καθώς 11» πριν από το τέλος και με το σκορ στο 88-86 έχασε δύο βολές και επέτρεψε στον Πάλσον να σουτάρει το νικητήριο τρίποντο στην εκπνοή. Ήταν άστοχος, όμως, και η Βουλγαρία σώθηκε.

Οι Μαρίνοφ και Αβράμοφ πέτυχαν από 13 πόντους για τους Βούλγαρους, ενώ ο Μπέρινγκσον σκόραρε 16 για την Ισλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ