Σκουρτόπουλος : «Πολύ δυνατοί τον Σεπτέμβριο»

Σκουρτόπουλος : «Πολύ δυνατοί τον Σεπτέμβριο»

Για τον Θανάση Σκουρτόπουλο αυτό που κυρίως μετρά μετά το τέλος της πρώτης προκριματικής φάσης είναι ότι η Εθνική συνδύασε το καλό αποτέλεσμα με το καλό μπάσκετ. Και δεσμεύτηκε αφενός για το ότι το μοντέλο δουλειάς δε θα αλλάξει και αφετέρου ότι τον Σεπτέμβριο η ομάδα θα εμφανιστεί με πολύ δυνατό ρόστερ. «Ήταν μια καινούρια […]

Για τον Θανάση Σκουρτόπουλο αυτό που κυρίως μετρά μετά το τέλος της πρώτης προκριματικής φάσης είναι ότι η Εθνική συνδύασε το καλό αποτέλεσμα με το καλό μπάσκετ. Και δεσμεύτηκε αφενός για το ότι το μοντέλο δουλειάς δε θα αλλάξει και αφετέρου ότι τον Σεπτέμβριο η ομάδα θα εμφανιστεί με πολύ δυνατό ρόστερ.

«Ήταν μια καινούρια περιπέτεια για την Εθνική, με δυσκολίες, αλλά ό,τι δουλέψαμε βγήκε καλά και συνδυάστηκαν οι νίκες με καλό μπάσκετ. Το σκορ σήμερα ήταν πλασματικό, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά υπάρχουν πολλές δικαιολογίες.

Η Εσθονία έκανε ανανέωση και έβαλε πολλά νέα παιδιά, έπαιξε σε υψηλό ρυθμό και με πολλή ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο επιθετικά και βρήκαμε κάποια εύκολα καλάθια για να ανοίξουμε τη διαφορά.

Το 6/6 είναι κάτι πολύ θετικό για μια νέα ομάδα. Στη δεύτερη φάση θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, με ξεκάθαρους ρόλους για τον καθέναν και θα πρέπει όλοι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό είναι όρος απαράβατος. Είμαστε σε επαφή με όλα τα παιδιά και είμαστε σε πολύ θετικό δρόμο και πιστεύω πως το Σεπτέμβριο θα εμφανιστούμε με ένα πολύ δυνατό ρόστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ