Τριάντα sold out στους αγώνες των εθνικών ομάδων!

Τριάντα sold out στους αγώνες των εθνικών ομάδων!

Οι αγώνες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 επιβεβαίωσαν την απήχηση που έχουν οι εθνικές ομάδες στο κοινό των χωρών τους. Η προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια ήταν μεγάλη και τα στοιχεία, που παραθέτει η FIBA το αποδεικνύει. Συνολικά στο τρίτο «παράθυρο» σημειώθηκαν 30 sold out σε ολόκληρο τον […]

Οι αγώνες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 επιβεβαίωσαν την απήχηση που έχουν οι εθνικές ομάδες στο κοινό των χωρών τους. Η προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια ήταν μεγάλη και τα στοιχεία, που παραθέτει η FIBA το αποδεικνύει.

Συνολικά στο τρίτο «παράθυρο» σημειώθηκαν 30 sold out σε ολόκληρο τον κόσμο, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία των προκριματικών, όπως διεξάγονται εσχάτως.

Σε επίπεδο προσέλευσης κόσμου η Φινλανδία έπιασε την πρωτιά, αυτή τη φορά στον ευρωπαϊκό τομέα, φιλοξενώντας στο Ελσίνκι 12.183 φιλάθλους για το ματς εναντίον της Ισλανδίας.

Η σύρραξη των παικτών των Φιλιππίνων με αυτούς της Αυστραλίας αποτέλεσε την αιτία για να διακοπεί ο αγώνας, τον οποίο παρακολουθούσαν 23.500 θεατές, αριθμός ρεκόρ για τα προκριματικά έως τώρα σε όλες τις περιφέρειες της FIBA.

Στον αμερικάνικο Τομέα σημειώθηκαν τα 9 από τα 30 sold out παιχνίδια του τρίτου «παραθύρου». Συνολικά 71.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν τους αγώνες της αμερικάνικης περιφέρειας, 14.000 περισσότεροι από τους 57.000 που είχαν βρεθεί στις εξέδρες των γηπέδων του δεύτερου «παραθύρου».

Στο Πουέρτο Ρίκο 9.607 φίλαθλοι πανηγύρισαν στο San Juan’s Coliseo Roberto Clemente τη νίκη της Εθνικής ομάδας τους εναντίον του Μεξικού, που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ρίξει στο καναβάτσο τους Αμερικάνους.

Στη Δομινικανή Δημοκρατία 8.000 φίλαθλοι στήριξαν την ομάδα τους στο Utebo, αλλά στάθηκε αρκετό αυτό για να αποφύγει την ήττα από τις Μπαχάμες με 83-82.

Στην Ασία ο κόσμος εκδήλωσε και πάλι την αγάπη του για τις εθνικές ομάδες, καθώς ο αριθμός των 65.000 θεατών, που καταγράφηκε στα παιχνίδια του δεύτερου «παραθύρου» εκτοξεύτηκε στις 84.000 στους αγώνες του Ιουνίου και του Ιουλίου.

Στη Ταϊπέι συγκεντρώθηκαν 7.000 θεατές και σημείωσαν sold out στον αγώνας εναντίον της Λιθουανίας.

Στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας την Κυριακή 7.838 θεατές απόλαυσαν την εθνική ομάδα της χώρας τους να επικρατεί της Κίνας.

Η Ιορδανία σημείωσε πέντε νίκες σε έξι αγώνες στον πρώτο γύρο των προκριματικών και το τελευταίο ματς στο γήπεδο Prince Hamza 5.000 κόσμος πανηγύρισε τη νίκη με 114-70 επί της Ινδίας.

Στο Κράσνονταρ της Ρωσίας 7.000 θεατές παρακολούθησαν το μεγάλο ματς με την Γαλλία, που ίσως να ήταν και το τελευταίο του Μπορίς Ντιαό με τη φανέλα των «τρικολόρ».

Στην Άγκυρα 8.212 θεατές είδαν τη νίκη της Τουρκίας με 77-52 κόντρα στη Σουηδία.

Στο Dakar’s Stadium Marius N’Diaye ο κόσμος χόρευε και τραγουδούσε σε μία θαυμάσια ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στους δύο αγώνες που έδωσε η Σενεγάλη, που αμφότεροι σημείωσαν sold out.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ