Euroleague : Οι Γάλλοι βρήκαν τον τρόπο για να ενισχύσουν την Εθνική

Euroleague : Οι Γάλλοι βρήκαν τον τρόπο για να ενισχύσουν την Εθνική

Οι Σεραφέν, Ερτέλ και Κοζέρ μπορεί να αγωνίζονται σε ομάδες της Euroleague, αλλά τελικά βρέθηκε φόρμουλα να ενισχύσουν την εθνική Γαλλίας στους προσεχείς αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο Κέβιν Σεραφέν και ο Τόμας Ερτέλ αγωνίζονται στην Μπαρτσελόνα και ο Φαμπιάν Κοζέρ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους τρεις… ευρωλιγκάτους παίκτες των «τρικολόρ» να ενισχύσουν την Εθνική τους για την διαδικασία των προκριματικών του ερχόμενου Μουντομπάσκετ.

Συγκεκριμένα βρέθηκε ο τρόπος να μοιραστεί η απουσία τους τόσο στις ομάδες όσο και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οι τρεις προαναφερθέντες θα χάσουν το πρώτο ματς των Γάλλων κόντρα στο Βέλγιο, που θα γίνει στην Αμβέρσα στις 24/11 για να μπορέσουν να παίξουν με τους συλλόγους τους στα προγραμματισμένα ματς στις 23 και 24 του μήνα.

Έτσι θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο δεύτερο ματς της Γαλλίας που θα γίνει στις 27/11 στη Ρουέν κόντρα στους Βόσνιους. Κάπως έτσι φαίνεται πως αν υπάρχει θέληση και διάθεση για συμβιβασμούς εκατέρωθεν μπορεί να βρεθεί η «λιγότερο κακή λύση» και για τις δυο πλευρές.

Αναλυτικά, εκτός των τριών παικτών που αναφέραμε, η αποστολή που επέλεξε ομοσπονδιακός τεχνικός  για τα ματς με Βέλγιο και Βοσνία είναι η εξής: Άντριου Αλμπισί, Αξέλ Μπουτέιγ, Μπορίς Ντιό, Μουσταφά Φολ, Ουίλιαμ Χάουαρντ, Έντουιν Τζάκσον, Μουχαμαντού Ζετέ, Αξέλ Ζουλιέν, Λαχάου Κονατέ, Αλέν Κόφι, Λουί Λαμπερί, Πολ Λακόμπ, Αμινέ Νουά και Ελί Οκόμπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ