Ευρωμπάσκετ νέων ανδρών : Ισραήλ – Ελλάδα 104-86

Ευρωμπάσκετ νέων ανδρών : Ισραήλ – Ελλάδα 104-86

Η Εθνική νέων ανδρών ήταν απογοητευτική στον τελευταίο αγώνα της για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας. Παρουσιάστηκε χωρίς νεύρο, χωρίς πάθος, χωρίς… τίποτα απέναντι στο Ισραήλ και υπέστη με κατεβασμένα χέρια μια βαριά ήττα (84-106), που δυσκολεύει πολύ την προσπάθειά της να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Εθνική θα παίξει […]

Η Εθνική νέων ανδρών ήταν απογοητευτική στον τελευταίο αγώνα της για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας. Παρουσιάστηκε χωρίς νεύρο, χωρίς πάθος, χωρίς… τίποτα απέναντι στο Ισραήλ και υπέστη με κατεβασμένα χέρια μια βαριά ήττα (84-106), που δυσκολεύει πολύ την προσπάθειά της να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Εθνική θα παίξει στη φάση των «16», αφού έτσι κι αλλιώς βάσει του συστήματος συνεχίζουν και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου, ωστόσο ως τρίτη από τον Γ’ όμιλο θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη δυνατή Ιταλία, η οποία τερμάτισε δεύτερη στον Δ’ όμιλο. Με εμφανίσεις σαν κι αυτή κόντρα στο Ισραήλ, φυσικά, δεν μπορεί να περιμένει τίποτα.

Η ελληνική ομάδα υπήρχε στο γήπεδο μέχρι το 6′, όταν ο Γιώργος Καλαϊτζάκης με λέι απ έκανε το 14-13. Μετά… εξαφανίστηκε. Το Ισραήλ στα επόμενα 4 λεπτά έκανε ένα φοβερό σερί 15-0, προηγήθηκε στο τέλος της πρώτης περιόδου με 29-13 και στη δεύτερη περίοδο έκανε… πάρτι. Η Εθνική έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των αντιπάλων της, που σκόραραν 63 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν τη διαφορά πάνω από τους 30 πόντους (63-30) και μετέτρεψαν από πολύ νωρίς το παιχνίδι σε τυπική διαδικασία.

Η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε ήταν να συγκρατήσει τη διαφορά και να μην ξεφύγει κι άλλο το Ισραήλ. Την «κατοστάρα» πάντως δεν την απέφυγε, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 21 λάθη και 11/29 τρίποντα.

Διαιτητές: Ματσόνι (Ιταλία), Χέρμπερτσον (Ισλανδία), Τεπενιέ (Γαλλία)

Δεκάλεπτα: 29-13, 63-30, 83-57, 106-84

Ισραήλ (Μπεϊτ Χαλαμί): Αβντίγια 20, Αβίβι, Φλάισερ 5, Κράβιτς 2, Σάμπατ 6, Αντάμ, Μπένι 19, Μπρίσκερ 6, Χαχασβίλι, Μόσκοβιτς 10, Ρούινα 19, Ζούσμαν 19

Ελλάδα (Καστρίτης): Αγραβάνης 6, Καμπουρίδης, Λούντζης 18, Μωραϊτης 16, Πιλάβιος, Χρηστίδης 6, Καλαϊτζάκης Π. 19, Καλαϊτζάκης Γ. 13, Καμπερίδης 3, Κουρέπης 2, Παπαδάκης 3, Τάταρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ