«Τελικός» για την Εθνική Νέων απέναντι στη Σουηδία

«Τελικός» για την Εθνική Νέων απέναντι στη Σουηδία

Η Εθνική Νέων θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Σουηδία (15:30) προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό της στη Β΄κατηγορία.

Η Εθνική Νέων επικράτησε στον πρώτο τελικό χθες της Ισλανδίας και διατήρησε τις ελπίδες της για παραμονή στην Α’ κατηγορία. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αντιμετωπίζει την Σουηδία πλέον (15:30) στο πλαίσιο του Eurobasket U20, ψάχνοντας τη νίκη που θα την βοηθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β’ Κατηγορία.

Η Εθνική βρίσκεται ακόμα σε πολύ δύσκολη θέση καθώς με ήττα αποχαιρετά την πρώτη τη τάξει κατηγορία στους Νέους, καθώς θα τερματίσει στη 15η θέση του Eurobasket. Μετά τη χθεσινή νίκη επί της Ισλανδίας έχει ανέβει η ψυχολογία των παικτών και σκοπός είναι να τελειώσουν με νίκη μια διοργάνωση που τελικά δεν εκτυλίχθηκε όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι. Οι παίκτες του Καστρίτη ένα χρόνο πριν είχαν πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο και φέτος παλεύουν να κρατηθούν στην Α’ κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τον «τελικό» για την Εθνική Νέων στην τελευταία ημέρα του Eurobasket U20 της Γερμανίας ξεχωρίζει και το ζευγάρι του τελικού ανάμεσα στο Ισραήλ και την Κροατία, ενώ για το χάλκινο μετάλλιο θα αναμετρηθούν η Γερμανία με τη Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ