Ντόρσεϊ : «Θέλω να παίξω με την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ντόρσεϊ : «Θέλω να παίξω με την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να έρθει τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και να παίξει με την Εθνική στους δύο αγώνες του «παραθύρου» με Σερβία και Γεωργία ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Σίγουρα πάντως θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ανάφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο hoopshype.com, στην οποία αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ίσως πάω στην Ελλάδα αυτό […]

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να έρθει τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και να παίξει με την Εθνική στους δύο αγώνες του «παραθύρου» με Σερβία και Γεωργία ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Σίγουρα πάντως θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ανάφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο hoopshype.com, στην οποία αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ίσως πάω στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Θα προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του χρόνου. Η μητέρα μου είναι Ελληνίδα. Νομίζω ότι θα δούμε κάποια από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στην ομάδα. Έπαιξα για την Εθνική Ελλάδας των εφήβων το καλοκαίρι πριν πάω στο Όρεγκον.

Είχα την ευκαιρία να κάνω προπονήσεις και να παίξω σε φιλικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Εθνική ανδρών. Έχει… τρελά αθλητικά προσόντα, ταχύτητα και μπορεί να χειρίζεται την μπάλα. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ. Όταν θα φτιάξει και το σουτ του από το τρίποντο, θα γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ. Το σουτ θα πάει το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο.

Ένας από τους στόχους μου είναι να παίξω με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μ’ αρέσει η Ελλάδα. Είναι πολύ όμορφη, ειδικά τα νησιά της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ