Αναχωρεί για τη Λετονία η Εθνική Εφήβων

Αναχωρεί για τη Λετονία η Εθνική Εφήβων

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει την Πέμπτη (26/7) για τη Λετονία, προηγουμένως όμως ο Γιώργος Βλασσόπουλος ανακοίνωσε ποιοι είναι οι 12 παίκτες που θα πάρει μαζί του για το τουρνουά.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Εφήβων αναχωρεί αύριο (26/7) με τελικό προορισμό την Λετονία, όπου θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 (28/7-5/8). Η ελληνική ομάδα, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Βλασσόπουλου, θα αγωνιστεί στον Α’ Όμιλο, όπου μετέχουν ακόμη η Κροατία, η Ιταλία και η διοργανώτρια Λετονία.

Οι αθλητές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Νίκος Αρσενόπουλος (Ολυμπιακός), Ευστράτιος Βουλγαρόπουλος (Άρης), Βασίλης Γάργαλης (Πρωτέας Β.), Αναστάσιος Καματερός (Πρωτέας Β.), Ζώης Καράμπελας (Περιστέρι), Χρυσοβαλάντης Κουρτίδης (Άρης), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Χρυσόστομος Σανδραμάνης (Προμηθέας Π.), Κώστας Τσιρογιάννης (Πιερικός Αρχέλαος), Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός), Μάνος Χατζηδάκης (ΑΕΚ), Νίκος Χουγκάζ (Περιστέρι).

Οι Θωμάς Ζευγαράς και Άκης Σωτηρίου ήταν οι δύο παίκτες που κόπηκαν τελευταίοι από την αποστολή για την Λετονία, εκεί όπου η Ελλάδα έχει πέσει σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Το πρόγραμμα στην Α΄ Φάση:
28/7 16.15 Ελλάδα-Ιταλία
29/7 18.30 Λετονία-Ελλάδα
31/7 14.00 Κροατία-Ελλάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ