Αταμάν: «Τιμή μου να υπηρετώ την εθνική Τουρκίας» (pic)

Αταμάν: «Τιμή μου να υπηρετώ την εθνική Τουρκίας» (pic)

Ο Εργκίν Αταμάν δηλώνει περήφανος που υπηρετεί την εθνική της χώρας του και φρόντισε να το εκφράσει με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Εργκίν Αταμάν εκτός από προπονητής του Παναθηναϊκού, συνεχίζει να είναι τεχνικός και της εθνικής Τουρκίας. Ο 59χρονος βρίσκεται στη χώρα του, καθώς ετοιμάζεται να κάτσει στον πάγκο για τις δύο εναπομείναντες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Eurobasket.

Η Τουρκία έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, με ρεκόρ τρεις νίκες και μία ήττα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός – Πόσοι είδαν τον τελικό Κυπέλλου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ergin Ataman (@erginatamania)

Ο τεχνικός των «πράσινων» θα αντιμετωπίσει με το εθνικό του συγκρότημα, την Ιταλία (20/2, 19:30), στην Κωσταντινούπολη και την Ισλανδία (23/2, 21:30), στο Ρέικιαβικ.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ